SKJEGGETE: Leonardo DiCaprio sparer både hår og skjegg til innspillingen av «The Revenant», der han skal spille en alvorlig såret 1800-tallsjeger som forlates av kameratene – og tar hevn. Her er han på Clinton Global Citizens award for noen uker siden.

SKJEGGETE: Leonardo DiCaprio sparer både hår og skjegg til innspillingen av «The Revenant», der han skal spille en alvorlig såret 1800-tallsjeger som forlates av kameratene – og tar hevn. Her er han på Clinton Global Citizens award for noen uker siden. Foto:Shannon Stapleton,Reuters

Leonardo DiCaprio tok «en Joner»

Det er ikke bare Kristoffer Joner som takket nei til en trygg filmrolle for å prioritere villmarkseventyret «The Revenant».

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ifølge Hollywood Reporter valgte også Leonardo DiCaprio – som skal spille hovedrollen i Alejandro González Iñárritus nye film – vekk en filmrolle. Nærmere bestemt det å spille Steve Jobs.

Hollywood-helten har vært i forhandlinger med filmselskapet Sony om å spille den avdøde Apple-grunnleggeren, men har nå bakket ut fra filmatiseringen av Walter Isaacsons biografi, som Danny Boyle har regien på.

Ifølge nettstedet er årsaken at han vil ta en lang ferie etter innspillingen av «The Revenant», som begynte denne uken.

Der har også norske Kristoffer Joner en rolle, som han valgte å prioritere foran å iføre seg Doktor Proktor-kostymet igjen.

«Doktor Proktors Prompepulver» er en av årets mest sette norske filmer på norske kinoer og er basert på barnebøkene til Jo Nesbø.

TAKKET NEI: Kristoffer Joner måtte si nei til ny film som Doktor Proktor her hjemme i Norge. Foto:Terje Bringedal,VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder