LIKTE IKKE OPPMERKSOMHETEN: Charlie Hunnam skal ha syntes at det ble for mye oppmerksomhet rundt ham etter at han fikk rollen i «Fifty Shades of Grey». Foto: Ap

Charlie Hunnam skal ikke ha likt «Fifty Shades»-oppmerksomheten

Grunnen til at Charlie Hunnam trakk seg fra filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey», skal være at han ble overveldet av all oppmerksomheten og fikk kalde føtter.

  • Camilla Norli

Artikkelen er over seks år gammel

Han skal ha fått så mye oppmerksomhet i forbindelse med at han fikk den mannlige hovedrollen i filmatiseringen av E.L. James dristige boksuksess, at han fikk kalde føtter, melder The Hollywood Reporter.

Hunnam er beste kjent for sin rolle som Jackson Teller i TV-serien «Sons of Anarchy», og i går meldte filmskaperne at det er TV-seriens travle timeplan som har stukket kjepper i hjulene for Hunnam.

Haster

Universal pictures jakter nå på en ny mannlig skuespiller til å spille Christian Grey i filmen som Sam Taylor-Johnson skal regissere. Dakota Johnson skal spiller den kvinnelige hovedrollen.

Og det haster på finne en ny mannlig skuespiller - siden innspillingene skal starte i Vancouver i begynnelsen av november - og premieredatoen for filmen er satt til 1. august 2014. Det er med andre ord knapt med tid.

«Sons of Anarchy»-innspillingen skal etter planen avsluttes 21. oktober.

- Likte ikke medieoppstyret

Ifølge Hollywood reporter skal Hunnam ikke ha hatt noen problemer med selve rollen som Christian Grey, men skal ha fått kalde føtter i forhold til å få en så høyt profilert rolle og all medie- og fansinteressen som har tatt helt av.

Universal måtte leie inn livvakter til skuespilleren på «Sons of Anarchy»- premieren tidligere i høst - der han ble bombardert med «Fifty shades»-spørsmål. Plutslig var han ikke lenger «Sons of Anarchy», men «Fifty Shades».

Flere andre amerikanske medier har meldt at stjernen mest av alt hater oppmerksomhet - og ikke har lyst til å bli superkjendis, og at dette var grunnen til at han valgte å trekke seg.

Fans av den populære bokserien har tidligere klaget over både Hunnam og Dakota Johnson, som skal spille den kvinnelige hovedrollen Anastasia i filmen, fordi de mener skuespillerne er for ukjente.

Flere artikler

  1. Derfor trakk han seg fra «Fifty Shades»

  2. Charlie Hunnam ute av «Fifty shades»

  3. Britisk popstjerne skal spille i «Fifty Shades of Grey»

  4. «Fifty Shades»-stjerne om dampende sexscener: - Jeg eier ikke skam

  5. Disse kan ta over hovedrollen i «Fifty Shades»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder