VIL TILBAKE I RAMPELYSET: Emilie «Voe» Nereng (15) fra Hønefoss. Foto: Foto: Sara Johannessen
VIL TILBAKE I RAMPELYSET: Emilie «Voe» Nereng (15) fra Hønefoss. Foto: Foto: Sara Johannessen

Nå vil Voe skrive igjen

RAMPELYS

(VG Nett) Drøyt tre måneder etter at hun overrasket fansen med å legge ned bloggen, planlegger Emilie «Voe» Nereng comeback.

Publisert: Oppdatert: 19.02.16 11:56


Det kom som et sjokk på Voes 70.000 lesere da hun på nyåret kunngjorde at hun hadde fått nok . 15-åringen var utslitt, og gnisten til å skrive var borte.

- Ikke satt noen dato

Nå melder «God Kveld Norge» at Voe planlegger blogg-comeback på den bloggportalen Blogit.no. TV-showet skriver på sine nettsider at Voe kan være bloggaktuell igjen allerede 15. mars.

Det stiller imidlertid Voes manager, David Eriksen, seg uforstående til. Han opplyser til VG Nett at det ikke er satt noen dato for et eventuelt comeback.

- Det jeg kan si, er at Voe har lyst til å skrive igjen - på en eller annen måte. Det er ingen hemmelighet. Men det er overhodet ikke satt noen dato, sier Eriksen.

Han vil heller ikke bekrefte at det blir i bloggform hun skal ytre seg når skrivelysten nå har kommet tilbake.

- Om det blir i blogg eller på Twitter eller noe annet, det vet jeg ikke. Men for all del, gjerne blogg. Det var der hun startet. Men hun må være hundre prosent klar, sier Eriksen til VG Nett.

Snart ny singel

«God Kveld Norge» melder at de sitter på en presentasjon som skal være sendt rundt til flere bedrifter for å selge reklame på Blogit.no, og at Voe oppgis som trekkplaster. Eriksen benekter at Voe har gått i bresjen for noe sånt.

- Voe eller hennes apparat har definitivt ikke tatt noe initiativ til dette, opplyser Eriksen.

Om han ikke kan røpe noen dato for Voes kommende skriveprosjekt, så melder han at 15-åringens musikkplaner er i full gang.

- Vi skal lansere en ny singel om ikke lenge.

Forklarte seg

Voe var åpen om følelsene sine da hun satte sluttstrek for bloggen.

«Bloggen har gitt meg utrolig mye bra. Jeg har fått oppleve masse morsomt, møte mange fine personer, lært utrolig mye om meg selv og hvordan jeg vil oppføre meg mot andre, lært å se ting fra flere sider og mange andre positive ting. Men bloggen har også båret med seg mye negativt som har vært vanskelig for meg å takle» lød det fra 15-åringen da hun postet sitt aller siste innlegg på blogg.no 2. januar i år.

Les også: Superbloggeren utslitt

Les også: Kan tjene 40.000 kr i timen

Den unge bloggdronningen fra Hønefoss la ikke skjul på at ondsinnede kommentarer hadde begynt å tære på.

- Jeg begynte med dette fordi det var gøy. Men nå har det blitt for mye negativt. Jeg blir lei meg av all skittkastingen. Før har jeg prøvd å heve meg over det. Men nå orker jeg ikke mer, sa Voe til VG etter at bloggen var lagt død.

«Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett!», forklarte Voe i sitt siste innlegg.

- Var tøft for henne

På spørsmål om Voe nå føler seg sterkere rustet til å ta det som måtte komme dersom hun igjen hiver seg ut i blogglivet, svarer David Eriksen: - Det kan jeg ikke svare på. Det var en veldig tøff periode for henne.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om