Prins Harry fikk baby til å gråte

Han blir stort sett møtt med smil på sine
representasjonsoppdrag. Men under en rundtur i New Zealand skremte prinsen en 6 måneder gammel gutt til gråt.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Moren Emeline (30) fra Fiji forteller til Daily Telegraph at pris Harry forsøkte å hilse på babyen ved å ta ham i hånden, og at sønnen ble så skremt at han begynte å gråte.

– Prins Harry var så søt. Han tok et skritt tilbake og beklaget hendelsen, han var virkelig elskverdig, sier hun til avisen.

Den britiske prinsen (30) er for tiden på reise i New Zealand, og det var på dag seks, under et besøk i Whanganui torsdag, den lille karen fikk et ublidt møte med blått blod.

HILSEN: Prins Harry mottar en «hongi», en tradisjonell maori-hilsen, under besøket til Putiki Marae torsdag. Foto:Hagen Hopkins,Getty Images

Harry selv har tidligere fortalt at hans nevø prins George også gråt første gang de to møttes. Prins Harrys nyfødte niese Charlotte Elizabeth Diana, som ble født for to uker siden, har han ennå ikke møtt.

New Zealand-turen kom etter en måneds forflytning med den australske hæren. Tidligere på reisen har han blant annet holdt en tale på maori.

Prins Williams lillebror har vært den med flest sprell av de to. Etter en guttetur i Las Vegas i 2012 dukket det opp nakenbilder av prinsen der hantilsynelatende spilte biljard med en naken kvinne, noe han i ettertid spøkte med.

Tidligere i år verserte rykter om at prinsen hadde funnet tonen med skuespiller Emma Watson, kanskje mest kjent fra «Harry Potter» der hun var venn og etter hvert kjæreste med rødhårete Ron. Men Watson selv la en demper på romanseryktene da hun tvitret en oppfordring om ikke å tro på alt som står i media.

MØTTE FOLKET: Tidligere torsdag poserte prins Harry med maori-krigere ved Whanganui-elven i Wanganui. Foto:Chris Jackson,Getty Images

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder