• Ny rekord

  Suksessen fortsetter for Khaby Lame (21), som fikk sparken på jobben og startet med ingenting for et drøyt år siden.

  Publisert 23. juni, kl. 14:59

 • I flere intervjuer har Lame fortalt om den enkle oppveksten han hadde i et kommunalt strøk utenfor Torino i Nord-Italia. Da han, i likhet med foreldrene, sto uten jobb i mars 2020, startet eventyret på sosiale medier.

 • Lame kommenterer på andres videoer på en helt særegen måte. Følgerne strømmet til hans nystartede TikTok-konto og et år senere har han egen agent og tjener trolig store summer på suksessen.

 • Men det er ikke bare på TikTok 21-åringen slår an. Nylig ble han Italias største også på Instagram, melder italienske medier. Han suste forbi moteblogger og influenser Chiara Ferragni (34), og kunne onsdag formiddag telle over 24.600.000 følgere.

 • Lame har blitt superkjendis i hjemlandet og som fotballinteressert følger han Italia i EM på nært hold. Og på stadion får han nesten like nye oppmerksomhet som fotballstjernene.

 • TikTok-stjernen snakker ikke i videoene han lager. Det blir beskrevet som en suksess-oppskrift. Alle forstår kroppsspråket hans, men kanskje vil ha snart bryte tausheten? – Jeg snakker ikke engelsk! Men nå begynner jeg å lære, har han sagt til tpi.tv.

Artikkelen er over ett år gammel

Mer om

 1. TikTok

Flere artikler

 1. TikTok-Lame hevder han mistet følgere

 2. Nå skal Lame lære engelsk

 3. Brudd for TikTok-paret

 4. Tipsene til Madeleine (21) ses av millioner

 5. Kan miste TikTok-tronen