VG Nett følger Idol-finalen: Bjørn Johan: - Glenn har hastverk

OSLO SPEKTRUM (VG Nett) Glenn Lyse (33) er storfavoritt er under kveldens Idol-finale. Bjørn Johan Muri (17) tror også at motstanderen vinner.

  • Inga Semmingsen

- Glenn er tross alt 33 år. Han vil spille inn plate nå. Det vil jo i utgangspunktet jeg også, men jeg har ikke like mye hastverk, sier Bjørn Johan.

LES OGSÅ:Dette skjedde under finalesendingen

Begge guttene er fornøyd med sin egen innsats under kveldens Idol-finale.

- Jeg har gitt 100 prosent i kveld, sier Bjørn Johan til VG Nett.

«Days go by»

For noen dager siden var de to Idol-finalistene i studio og spilte inn det som kommer til å være vinnerens første singel. Sangen heter «Days go by», og ble framført av begge finalistene som siste finale-sang i Spektrum i kveld. Kun én av versjonen vil være å høre på radio i morgen tidlig.

- Hvis det ikke blir min, er det kjedelig, men sånn er det bare. Jeg har den uansett hjemme, så jeg kommer til å høre masse på den uansett, sier Bjørn Johan.

Han har følt seg som en underdog før kveldens finale.

- Jeg tror ikke at jeg vinner, men man vet aldri, sier han.

- Sabotasje

Kvelden før finalen var storfavoritten Glenn veldig nervøs, men da han først sto på scenen var det andre følelser som regjerte.

- Jeg klarte virkelig å slappe av. Det var fantastisk å se utover publikum, sier han.

Den siste uken har Idol-finalistene fått minimalt med søvn.

SE VGTV:Glenn: - Terrorisert over telefonen

- I natt sov jeg godt, men det var noen som ringte meg tidlig i morges. Jeg mistenker at det er familien til Bjørn Johan som forsøker å sabotere, sier han lattermildt.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder