Viste fram Leonore på nasjonaldagen

Vesle prinsesse Leonore (3 måneder) sov seg gjennom sitt første
offisielle oppdrag da hun feiret den svenske nasjonaldagen sammen med
resten av den svenske kongefamilien.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Til glede og overraskelse for de mange frammøtte hadde prinsesse Madeleine sin lille datter på armen da hun og ektemannen Chris O'Neill kom ut på slottsbakken i Stockholm fredag formiddag for å åpne slottet for besøkene, slik tradisjonen er på nasjonaldagen.

Madeleine holdt en kort tale og ønsket alle en hyggelig nasjonaldag. Prinsesse Leonore så imidlertid til å ta oppstyret med knusende ro. Kledd i nasjonaldrakt, som prinsesse Madeleine, sov hun rolig på mammas arm i løpet av de få minuttene hun ble vist fram for offentligheten.

I NASJONALDRAKT: Det svenske kongehuset har publisert nye bilder av lille prinsesse Estelle også, her er hun i en svensk nasjonaldrakt. Foto: Kungahuset.se,

Den lille familien bor til daglig i New York, men kom tidligere denne uken til Sverige i forbindelse med Leonores dåp førstkommende søndag.

Mens prinsesse Madeleine var på slottsbakken i Stockholm, var kronprinsesse Victoria og kong Carl Gustav og dronning Silvia ute på andre offisielle oppdrag. Fredag ettermiddag skulle imidlertid hele kongefamilien delta på den tradisjonelle feiringen på Skansen i Stockholm.

I anledning nasjonaldagen, offentliggjorde det svenske hoffet også nye bilder av arveprinsesse Estelle. Også hun var kledd i en liten nasjonaldrakt og med hvit sløyfe i håret.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder