LYKKEN SNUDDE: Vendela Kirsebom (47) møtte Ewald Eilertsen (53) for første gang mens hun var programleder for TV3-programmet «Top Model Norge». Foto: Daniel Lauten/VG

Brudd for Vendela Kirsebom

Etter syv år som kjærester, går den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom (47) og kjæresten Ewald Eilertsen (53) hvert til sitt.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det melder Se og Hør i dag.

- Selv om det er slutt mellom oss, er det på ingen måte slutten på oss to. Vi har alltid jobbet godt sammen, og vi starter på nytt igjen der alt begynte, sier Vendela til bladet.

Paret møttes for første gang under innspillingen av reality-programmet «Top Model» i 2007.

Var Coach

Kirsebom var programleder, mens Eilertsen var coach. Vennskapet skal etter kort tid ha uviklet seg til noe mer.

- Det har vært helt nødvendig - og fantastisk, har Kirsebom fortalt om hjelpen Eilertsen ga henne - under innspilling av reality-programmet.

47-åringen var tidligere gift med Venstre-politiker Olaf Thomassen (47). Sammen har de døtrene Julia (17) og Hannah (15).

Mistet faren

Kirsebom fikk sitt gjennombrudd i 1993, da hun prydet forsiden på Sports Illustrated. Forsiden gjorde henne verdensberømt, og
hun fikk oppdrag hos en rekke internasjonale blader som ELLE, Vogue samt Cosmopolitan etter det.

I august i fjor mistet den kjente programlederen og TV-profilen faren sin, bare ett år etter at de møtte hverandre for første gang. Kirsebom tok dødsfallet med stor sorg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder