SEIRENDE: DiCaprio oppdaget under filmfestivalen i Cannes at han ventet barn med artist Rihanna og at han ikke ville ha barnet. Det ble han ikke særlig glad for.

SEIRENDE: DiCaprio oppdaget under filmfestivalen i Cannes at han ventet barn med artist Rihanna og at han ikke ville ha barnet. Det ble han ikke særlig glad for. Foto:Craig Ruttle,Ap

Leonardo DiCaprio vant søksmål mot fransk magasin

Magasinet Oops trykket i mai en sak om at DiCaprio og Rihanna ventet barn. Nå har DiCaprio vunnet i retten.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

13. mai hadde det franske magasinet Oops tittelen «Rihanna gravid med Leonardos barn: Han vil ikke ha barnet» på forsiden.

Det kom ikke i god jord hos skuespilleren som saksøkte magasinet etter han la merke til forsiden da han var i Cannes under filmfestivalen. Han søkte dermed etter høyste erstatning, som etter fransk lov endte på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 norske kroner.

Det var i januar at det først begynte å svirre rykter i verdenspressen om at Rihanna og DiCaprio datet, noe som senere viste seg å ikke stemme i det hele tatt.

Ifølge nettstedet Gossip Cop, dømte fransk rett i DiCaprios favør og mente Oops hadde brutt lov om privatlivets fred og i tillegg brukt to paparazzi-fotografier av DiCaprio.

– Vi ventet på denne dommen. Det er ikke lov i Frankrike å skrive om en kjendis sitt privatliv, sier Frederic Truskolaski, eier av Oops og forsvarer i søksmålet, til Gossip Cop.

Det kan imidlertid virke som om Truskolaski ikke er DiCaprios største fan. Han sier til nettstedet at skuespilleren er pervers og alltid dater yngre modeller. I tillegg sier han at han tror at søksmålet mot magasinet dreier seg om rasespørsmål.

– DiCaprio dater alltid ariske jenter, og de er alltid blonde. Han synes det var forferdelig at magasinet skrev at han skulle ha barn med en svart jente, sier Truskolaski.

DiCaprios representanter han ikke kommentert hverken dommen eller antakelsene til Truskolaski.

Romanserykter

Ryktene om Rihanna og DiCaprio begynte å svirre da de begge ble observert på La Plage Club.

Rihanna og DiCaprio skal også ha kost seg under en fest i Playboy-huset i januar, hvor flere hevdet at de skal ha kysset, skriver TMZ.

DiCaprios kjærlighetsliv har blitt bredt dekker av medier verden over, og overskriftene viser at 40-åringen lenge har hatt en greie for modeller. Først ut var modellen Gisele Bündchen, før han møtte modellen Bar Rafaeli. Siden har flere fulgt: skuespiller Blake Lively, modell Erin Heatherton, den tyske modellen Toni Garrn og den brasilianske modellen Katiuscia Torres Soares.

Rihannas kjærlighetsliv er også et som har blitt brettet ut i mediene, men ikke fordi det har dreid seg om mange modeller. «Stay»-sangeren var lenge sammen med artisten Chris Brown før han i 2009 angrep henne med slag og kvelertak. I ettertid har han beklaget, og de har vært et par som stadig så ut til å finne tilbake til hverandre. I mellom forholdene med Brown har hun også datet baseballspilleren Matt Kemp, og den kanadiske rapperen Drake.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder