TILBAKE PÅ JOBB: Cheryl Cole blir intervjuet av den britiske talkshow-kongen Graham Norton. Foto:Zjj/lng,wenn.com

Cheryl Cole: Riktig av Simon å bli kvitt meg

I 2011 ble Cheryl Cole (31) vraket fra amerikanske «X-factor». Nå forstår hun beslutningen.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Vennskapet mellom popstjernen og «X-factor»-gründer Simon Cowell surnet da 54-åringen sparket Cole fra talentkonkurransen i 2011, etter bare én sending.

I et ferskt intervju med det britiske magasinet Elle, som fredag er gjengitt av BBC, er tonen imidlertid en annen.

Sendte rasende sms

– Jeg kan snakke om det nå fordi jeg synes det er greit. Men akkurat der og da gikk jeg gjennom et helvete og holdt på å bli helt gal, sier hun til magasinet.

Den britiske artisten har i etterkant av uvennskapet hatt et svært ambivalent forhold til Cowell, og endte med å sende ham en svært direkte sms, som hun i dag gjengir følgende:

– I meldingen skrev jeg: F**k deg, F**k det orange og lilla antrekket. F**k det store håret F**k hele britiske “X Factor». F**k dere alle. Jeg hater deg, forteller hun.

VENNER IGJEN: Simon Cowell og Cheryl Cole Foto:Yui Mok,Pa Photos

- Jeg ble så desorientert og kunne si forferdelige ting uten å tenke over hva jeg sa, legger hun til.

Tøff tid

Popstjernen gjennomgikk en tøff tid det året hun ble sparket . I kjølvannet av X-factor-vraking var det også sykdom og skilsmisse. Ekteskapet sprakk da eksmannen, Ashley Cole, avslørte utroskap for andre gang.

- I dag skjønner jeg at Simon ville bli kvitt meg. Det var en riktig avgjørelse. Jeg fungerte ikke i hodet, så det hadde ikke funket. Men jeg synes det var dårlig at han ikke tok direkte med meg, påpeker 31-åringen.

Tidligere i år ble det klart at hun skal tilbake til X-factor sammen med Louis Walsh, Spice girls-stjerne Mel B, og sjefen selv: Simon Cowell.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder