TV-KLAR: Caroline Berg Eriksen er klar for mer eksponeringstid. Til høsten blir hun å se som modelldommer. Her på rød løper i forbindelse med Blogg Awards. FOTO: NTB SCANPIX

«Fotballfrue» blir modelldommer

Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen (27) har en travel sommer i vente. Nå skal hun kombinere livet som småbarnsmamma og blogger med jobb som modelldommer.

  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL


Til høsten er TV 2 Bliss klare med sesong to av realityserien der motemagasinet Det Nye jakter på en forsidejente som har evnen til å inspirere andre.

Caroline Berg Eriksen synes TV-konseptet, som starter innspillingen i juni, er spennende. Hun føler erfaringen hun har fått som blogger gjør henne kvalifisert

- Gjennom bloggen har jeg fått stor erfaring med årene. Både når det gjelder det å ta bilder og å posere foran kamera til det å få eksponering og det å jobbe med tekst. Jeg har også erfaring med hvordan det er å bli en offentlig person og hvordan man skal takle denne rollen. Jeg tror absolutt at jeg har noe å komme med, ettersom vinneren jo skal opprette egen blogg hos motemagasinet, sier Norges største blogger.

ERFARING: Berg Eriksen var gjestedommer i fjorårets konkurranse. Foto: TV 2

Berg Eriksen er ikke helt fersk som modelledommer. Hun var gjestedommer i fjorårets sesong. Denne gangen blir det imidlertid flere baller i luften for fotballfruen - hun og fotballmannen Lars-Kristian Eriksen er blitt foreldre til en liten datter.

Planen er å ha med den datteren, Nelia (5 mnd.), på jobben som spilles inn i Oslo, Bergen og Trondheim.

- Vi reiser sammen noen dager i forveien slik at ingenting blir hektisk. Jeg har også familie som hjelper meg om det skulle bli nødvendig. Nelia elsker å være med, og når jeg er rolig er hun rolig. Dette kommer til å gå fint, men det er klart det blir mye jobb akkurat de dagene det står på, sier Berg Eriksen.

I fjor var motemagasintes redaktør Mari Midtstigen og Charlotte Thorstvedt hoveddommere.

I år skal Berg Eriksen vurdere samtlige påmeldte jenter og de seks aktuelle finalekandidatene i samråd med fjorårest vinner, Karn Fjørtoft Kjerstad. Den tredje dommer er foreløpig ikke kjent.

Berg Eriksen er klar på hva hun ser etter når hun skal kåre en verdig vinner.

- Jeg ser etter en jente som er varm, blid og inkluderende. En som har utstråling, egen stil og er selvsikker, sier den utadvendte bloggeren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder