OVERSVØMT AV BREV: En mann skal ha sendt masse brev til 21-åringen siden februar. Foto: Patrick Kovarik AFP

Kendall Jenner har fått besøksforbud mot fan

Det startet med kjærlighetsbrev. Så ble brevene sinte og bitre.

Artikkelen er over to år gammel

Kendall Jenner (21) har fått stjernestatus etter å ha vært med i reality-suksessen «Keeping up with the Kardashians». Hun har skapt seg et navn i modellverdenen, og sammen med lillesøster Kylie lansert kleskolleksjoner.

Kendall saksøker: Krever 86 millioner kroner

Hun har også, i ekte Kardashian-stil, vært innom en rekke skandaler, blant annet den mye omtalte Pepsi-reklamen tidligere i år.

Og som med så mange kommer kjendistilværelsen med en pris. For Kendall i form av fanbrev som hun til slutt oppfattet som farlige, skriver TMZ.

Det hele skal ha startet i februar hvor hun fikk kjærlighetsbrev av en 22 år gammel mann fra California. Han fikk beskjed av sikkerhetsvaktene til Kendall i mars om å holde seg unna. Etter noen uker tok han imidlertid opp kontakten. Og denne gangen var brevene i en mye mørkere tone.

Kendall i kontrovers: På coveret av Vogue India

TMZ skriver at mannen skal ha begynt med å fornærme både Kendall og moren Kris Jenner. I et av brevene skal han ha kalt Kendall «en internett-hore, [som] kakler deg gjennom livet». Han går også i krasse ordelag ut mot Kendalls angivelige kjæreste, A$AP Rocky, eller «AHOLE Rockhead» som han omtaler ham som i brevet, og anklager Kris Jenner for å betale rapperen som å ligge med Kendall.

Apropos besøksforbud: Blac Chyna og Rob Kardashian

I andre brev skriver han at han husker Kendall fra postkontoret i 2008 og fra varehuset Costco i 1998. I de årene var modellen 13 og 3 år.

Kendell har derfor vært i retten for å søke om besøksforbud, noe dommeren innvilget. Den 22 år gamle mannen må derfor opphøre all kontakt med realitystjernen, og holde seg minst 90 meter unna henne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder