NESEPLUKKER?: Artisten Britney Spears må igjen tåle å være i hard vær på grunn av sin utagerende livsstil. Foto: Sony Music

Tidligere livvakt beskylder Britney for sex-trakassering

Prompet **Brukte narkotika **Dusjet ikke på flere dager

Britney Spears (29) skal ved flere anledninger forsøkt å få sin tidligere ansatt, politimannen Fernando Flores, til sengs. Nå går han i stedet til sak.

Margrethe Blomsø
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Verken da «Toxic»-artisten spradet halvnaken rundt i huset eller ropte Fernado Flores (29) inn på soverommet, fikk hun napp, hevdes det i et nytt søksmål mot pop-prinsessen.

- Britney var uappetittlig

Flores krever nå 55 millioner kroner i oppreisning for det han hevder å ha opplevd som seksuell trakassering under sitt seks måneders lange arbeidsforhold hos artisten.

Les også: Eksens familie selger minner fra Britney-bryllup

På spørsmål om hvorfor han ikke ønsket å utnyttet seg av de angivelige tilbudene, skal politimannen ifølge New York Post ha nevnt flere ting som han fant uappetittlig hos sin daværende sjef.

Luktet ille

SKANDALE-TRIO: Lindsay Lohan, Paris Hilton og Britney Spears har alle sine svin på skogen. Her sammen på et bilde fra 2006 da det herjet som verst rundt de tre Hollywood-stjernene. Foto: All Over Press

- Om hun ikke prompet, plukket hun seg i nesen, og det uten å unnskylde seg ovenfor de som var tilstede. Spears skal også ha unnlatt å dusje flere dager på rad, heter det i søksmålet fra Flores, som heller ikke fant Spears spesielt tiltrekkende i måten hun pratet på.

Les også: Britneys mor holder formen

- Spears store svakhet for sigaretter, gjorde henne heller ingen tjenester, i det angivelige ønsket om å få innpass hos sin tidligere ansatt, sies det i søksmålet.

Flores, som var leid inn for å vokte livet til stjernen, hevder også i søksmålet at han ved flere anledninger så narkotika i nærheten av henne.

Les også: Britney styrer unna Norge

Pop-prinsessens advokater avviser imidlertidig alle beskyldningene, skriver New York Post.

LES FLERE NYHETER FRA RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder