Kim Kardashian West truet med pistol og ranet

Maskerte menn skal ha stukket av med smykker til flere millioner dollar da Kim Kardashian West (35) ble ranet i Paris natt til mandag. Kanye West (39) avbrøt konsert da han fikk nyheten.

 • Siri Eggen
 • Magnus Braaten
 • Ingvill Dybfest Dahl

Artikkelen er over tre år gammel

– Kim Kardashian West ble truet med pistol inne på sitt hotellrom i Paris i kveld av to væpnede menn utkledd som politimenn. Hun er rystet, men fysisk uskadet, sier Kim Kardashian Wests talsperson Ina Treciokas til CNN.

Ifølge Reuters skal en fransk politikilde ha opplyst at mennene skal ha stjålet smykker til en verdi av flere millioner dollar. France Info hevder å ha politikilder som sier det dreier seg om smykker til over ti millioner euro.

VG på Kardashian-event: – Jeg er ikke feminist.

PÅ PLASS: Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og Kris Jenner var til stede ved visningen av Off-white 2017 Spring/Summer ready-to-wear collection i Paris torsdag. Foto: Alain Jocard AFP

Realitystjernen er i Paris sammen med moren Kris Jenner (60) og søstrene Kendall Jenner (20) og Kourtney Kardashian (37) i forbindelse med moteuken.

Ifølge franske Europe 1 skal overfallet ha skjedd rundt 02.30 natt til mandag. De hevder det var fem menn som brøt seg inn i hotellet i Paris' 8. arrondissement, like ved Madeleine-kirken.

SØNDAG KVELD: Kim i hvitt og søsteren Kourtney i sort slik de forlot Givenchy-visningen søndag kveld. Det er også antrekket Kim er iført på Snap-videoene kort tid før ranet. Foto: Jackson Lee Splash News

Mennene, deriblant én med pistol, skal ha truet nattportieren til å åpne døren til Kardashian Wests hotellrom. Stjernen selv skal ha blitt låst inne på badet mens ranerne forsynte seg med smykker og mobiltelefoner. Ifølge Europe 1 skal det dreie seg om et smykkeskrin med verdier på rundt seks millioner dollar og en ring til fire millioner dollar.

Les også: Ekteparet West åpner opp i nytt intervju

Politiet i Paris opplyser til AFP at de fremdeles holder på med evalueringen av de totale verdiene ranerne stakk av med.

Luksusboligkompleks

CNN siterer en talsperson for den franske innenriksministeren på at nattportieren ble truet med våpen og påsatt håndjern før han ble tvunget til å åpne den private leiligheten. Stjernen ble stengt inne på badet mens hun ble frastjålet smykker til flere millioner dollar og to mobiltelefoner.

CNNs samarbeidskanal BFM TV hevder også at Kardashian West bor i en privat luksusbolig i Paris, og ikke på et hotell. Angivelig dreier det seg om et leilighetskompleks der stjerner ofte bor når de er i Paris, og som har en nattportier.

De sier stjerner som Leonardo DiCaprio, Prince, Madonna og den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimović, har bodd på det luksuriøse leilighetshotellet tidligere.

VAKTER: Politiet holder vakt ved inngangen til leilighetshotellet i Rue Tronchet i Paris mandag morgen. Foto: Thomas Samson AFP

Bundet og sperret inne

Ranerne skal ikke ha avfyrt våpenet, og ingen skal ha kommet til stade fysisk.

BFM TV sier også at Kardashian West skal ha vært bundet da hun ble stengt inne under ranet. Le Point hevder at hun også skal ha vært kneblet med tape da hun ble stengt inne på badet. De skriver også at to av ranerne skal ha stukket av per sykkel.

Kim skal ha blitt bragt i sikkerhet etter at ranerne hadde stukket av med tyvegodset. Politiet har igangsatt etterforskning, ifølge Le Parisien. En avdeling som kalles «La brigade de répression du banditisme», eller «polititropp til bekjempelse av ran» (BRB) er på saken.

Fikk du med deg: Kim Kardashian støtter Hillary Clinton.

Ifølge People skal Kim og Kanyes to barn, North (3) og Saint (10 mnd) ikke ha oppholdt seg på stedet da ranet fant sted. Andre medier sier det ikke er avklart hvor barna befant seg.

Ifølge AFP forlater Kardashian West Frankrike i 11-tiden mandag, etter å ha blitt avhørt av politiet.

SØNDAG: Kim Kardashian i Paris' gater søndag. Senere på kvelden viste hun seg i et hvitt skjørt og hvit topp med magen bar. Foto: Wenn

Avbrøt konsert

På festivalen The Meadows i New York, fikk Kanye West beskjeden midt under sin fremførelse av låten «The Heartless». Da hadde han spilt i rundt en time. Etter planen hadde han da omtrent 20 minutter igjen av showet, skriver Billboard.

Festivalen skriver selv på sin Twitter-konto at rapperen måtte avslutte tidligere enn planlagt som følge av et «nødstilfelle»:

KJENDISPAR: Kim Kardashian West og Kanye West på MTV Video Music Awards i august. Foto: Evan Agostini AP

West beklaget det hele overfor publikum, og ifølge Billboard og New York Daily News opplyste han også at det var snakk om en en familiekrise.

Les mer: Kanye West bryter stillheten om Swift-feiden

Festivalen finner sted i Queens i New York, og huser i tillegg til West artister som The Weeknd og Chance The Rapper.

Sendte Snap like før angrepet

Den siste Snapchat-oppdateringen fra Kim Kardashian West ble lagt ut klokken 02.17, og er en tekst som beklager at hun tilfeldigvis slo av lyden på den forrige videoen. Videoen viser Kim som snakker med broren Robs kjæreste Blac Chyna via Facetime på mobilen. Tidligere på kvelden og natten hadde hun delt bilder og videoer fra Givenchy-visningen, av antrekkene hun og søsteren Kourtney hadde på seg, samt fra det som ser ut som et restaurantkjøkken.

Tidligere under parisoppholdet, forsøkte en mann å kysse Kims bak da hun var på vei ut fra en restaurant - uten at han lyktes.

Kardashian West ble kjent gjennom TV-serien «Keeping Up with the Kardashians», som nå er inne i sin 12. sesong. Hennes far var den nå avdøde advokaten Robert Kardashian, som ble kjent som en av O. J. Simpsons forsvarere.

Mer om

 1. Kanye West
 2. Kim Kardashian

Flere artikler

 1. Kim Kardashian West med iskaldt comeback

 2. Fransk krimekspert tror Kardashians ranere må ha hatt informasjon fra innsiden

 3. Kim Kardashian West om Paris-ranet: – Trodde de skulle voldta meg

 4. Kris Jenner om Kim Kardashians Paris-mareritt: – Jeg storgråt

 5. Kim Kardashian West bodde på «ingen adresse» da hun ble truet og ranet

Fra andre aviser

 1. Kim Kardashian ranet for millioner i Paris

  Bergens Tidende
 2. TV-profilen Kim Kardashian ranet for millioner

  Aftenposten
 3. Asap Rocky er tiltalt for vold i Sverige. Saken refses i Sverige og resten av verden.

  Aftenposten
 4. Bon Iver inn i et nytt og fascinerende musikalsk landskap.

  Aftenposten
 5. Francis and the Lights høres ut som Phil Collins og danser som Prince

  Aftenposten
 6. Elektronikken har tatt over på Bon Ivers nye album

  Bergens Tidende

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no