MISTET DATTEREN: Bill Cosbys sønn Ennis ble drept i 1997. Nå har han også mistet en av sine døtre. Foto: DOMINICK REUTER / AFP

Bill Cosbys datter Ensa (44) er død

Komikerens datter ble bare 44 år gammel.

  • Bjørn Ekker

Artikkelen er over to år gammel

Komiker Bill Cosbys (80) datter Ensa Cosby er død. Cosby døde i Massachusetts fredag 23. februar og ble 44 år gammel, melder nettstedet TMZ.

les også

Bill Cosby med første opptreden etter overgrepssaken

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men Ensa skal ha hatt en historie med medisinske problemer, og skal blant annet ha ventet på en nyretransplantasjon.

STØTTET FAREN: - Jeg tror min far er uskyldig, har nå avdøde Ensa Cosby uttalt om sin far Bill, som her er på vei til retten i Pennsylvania etter overgrepsanklagene fra mer enn 60 kvinner. Foto: DAVID MAIALETTI / POOL

Ensa var en trofast støttespiller til sin far, spesielt etter at han ble anklaget for seksuelt overgrep og misbruk av mer enn 60 kvinner. Enkelte av overgrepene skal ha funnet sted så tidlig som på 1960-tallet, men selv har han benektet påstandene.

– Min far har i full offentlighet blitt i mediene, og min familie - min unge datter, min niese og nevø har stått hjelpesløst på sidelinjen og sett på at man later som at man beskytter rettighetene til noen, mens man fullstendig ignorerer rettighetene til andre. Jeg tror min far er uskyldig, og jeg tror at rasisme har spilt en stor rolle i alle aspekter av denne skandalen, uttalte Ensa i fjor.

Faren Bill og hans kone Camille Cosby har også barna Erika (52), Erinn (51) og Evin (41). Sønnen Ennis ble drept 27 år gammel i et mislykket ransforsøk i Los Angeles i 1997.

Mer om

  1. Bill Cosby

Flere artikler

  1. Bill Cosby (81) dømt til minst tre år i fengsel

  2. Bill Cosbys kone rykker ut med støtte til mannen

  3. Funnet skyldig - risikerer inntil 30 års fengsel

  4. Cosby-dommen er ventet i dag

  5. Cosby-krav blankt avvist - nå venter straffen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder