TVITRET: Natt til torsdag norsk tid tvitret president Donald Trump et bilde av seg selv med Kim Kardashian West på hans kontor. Foto: Det hvite hus/Twitter

Kim Kardashian West besøkte Donald Trump

Reality-stjernen besøkte Det hvite hus og president Donald Trump for å diskutere fengselsreform.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Magasinet Vanity Fair skriver onsdag at Kim Kardashian West (37) og presidentens seniorrådgiver, Jared Kushner, i månedsvis har vært i prat, noe som vil resultere i et besøk i Det hvite hus og et møte med Donald Trump.

les også

Dr. Phil om Kanye West: – Det han sier er farlig

Det hvite hus’ pressetalsperson Sarah Sanders bekreftet på den ukentlige pressebriefen onsdag kveld norsk tid at Kardashian skulle komme til Det hvite hus, men ønsket ikke å gå inn på detaljer.

TIL DET HVITE HUS: Kim Kardashian West er angivelig på plass i Det hvite hus onsdag kveld. Her fra Met-gallaen tidligere i mai. Foto: EDUARDO MUNOZ / REUTERS

TV-stjernen skal ha bedt presidenten om å benåde en 62 år gammel oldemor, Alice Johnson, som soner livstid i fengsel etter en narkotikadom og ikke er kvalifisert til prøveløslatelse.

Natt til torsdag norsk tid tvitrer president Donald Trump et bilde av seg selv med Kim Kardashian West på sitt kontor. Presidenten skriver «Flott møte med Kim Kardashian i dag, snakket om fengselsreform og straffeutmåling».

Kardashian og advokaten hennes, Shawn Chapman Holley, skulle ifølge Vanity Fair bli geleidet inn av Secret Service-agenter onsdag kveld lokal tid. De antok at møtet ville finne sted i det ovale kontoret.

les også

Kim Kardashian om utroskapsskandalen rundt Khloé: Forjævlig

Magasinet skriver også at møtet ikke vil bli filmet for å være en del av stjernens reality-show «Keeping Up with the Kardashians».

Alice Johnson har sonet over 21 år av dommen sin. Ifølge magasinets kilde kom Kardashian over historien på Twitter, og tok deretter kontakt med presidentens datter, Ivanka Trump.

I et intervju med nyhetssiden Mic, fortalte Kardashian tidligere i mai om årsaken til at hun har engasjert seg i saken.

– Jeg har vært i kontakt med Det hvite hus og prøver å få saken hennes på presidentens pult og finne ut hvordan vi kan få henne ut. Det er et gigantisk steg fra der vi startet, da saken ikke engang var på radaren deres, sier hun.

les også

Donald Trump takker Kanye West for støtten: - Veldig kult

Kardashian forteller også at hun ønsker å bruke sin påvirkning som kjendis til å hjelpe andre.

– Der jeg er i livet nå, å bruke penger på materialistiske ting, tilfredsstiller meg ikke lenger slik det pleide, sier hun.

Hun sier også at det var en grunn til at hun så på Twitter da saken om Alice Johnson dukket opp.

– Det var meningen at jeg skulle komme over det.

Kardashian har tidligere engasjert seg i en rekke veldedighetsprosjekter, blant annet ved å hjelpe hjemløse i Los Angeles.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder