GLAD MOR: Reality-stjernen Kylie Jenner har blitt mamma, og viser nå fram barnets ansikt til glede for fansen. Foto: Reuters/Snapchat

Kylie Jenner viser fram datteren for første gang

Kylie Jenners nyfødte datter Stormi Webster har nettopp vært med på sin aller første offentlige selfie.

  • Bjørn Ekker

Artikkelen er over to år gammel

les også

Kylie Jenner (20) har født jente

Etter måneder med spekulasjoner bekreftet endelig realitystjernen Kylie Jenner (20) i starten av februar at hun har vært gravid og at hun 1. februar fødte en liten jente.

– Å være gravid har vært den vakreste, sterkeste og mest skjellsettende opplevelsen jeg har hatt i hele mitt liv, og jeg kommer faktisk til å savne det, skrev hun den gang på Instagram.

Nå har det gått over én måned siden lille Stormi Webster kom til verden. Og lørdag delte Kylie for aller første gang bilder av babyen for sine fans på sin Istagram og Snapchat. På bildet har hun brukt en av Snapchats berømte «filtre», og nederst skriver hun «Min vakre jente».

SKJØNN KRABAT: Det var 1. februar at Stormi Webster kom til verden. Og lørdag delte Kylie Jenner for første gang et nært bilde av den lille jenta. Foto: Snapchat

Akkurat som med «den hemmelige» graviditeten, har Jenner vært tilbakeholden med å eksponere babyen i offentligheten. Både hun og kjæresten Travis Scott (25) har delt glimt av Stormi Webster, men det var først på torsdag at Jenner delte den første helfigurbildet av henne. Ansiktet var imidlertid dekket til.

Tidligere har de bare vist fram den nyfødtes hender og føtter.

En ikke-navngitt kilde nettstedet People referer til mener å vite at «Kylie er svært beskyttende overfor barnet og at hun er sparsom med å introdusere henne til verden på utsiden og nye mennesker».

BLE FORELDRE: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott fikk nylig en liten jente, men har vært forsiktige med å vise henne fram i offentligheten. Fram til nå. Her er paret avbildet sammen da de overvar en NBA-kamp i fjor. Foto: Bob Levey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Det var i september at ryktene begynte å svirre for fullt om at realitystjernen var gravid. Caitlyn Jenner bekreftet via sin talsperson i samme periode at hun skulle bli bestemor.

Kylies storesøster Kim Kardashian West fikk sitt tredje barn 16. januar. Kim og ektemannen Kanye West fikk sitt barn via surrogatmor.

Også søsteren Khloe Kardashian skal bli mamma.

Les også

Mer om

  1. Kylie Jenner
  2. Baby
  3. Mamma
  4. TV-serier

Flere artikler

  1. Kylie Jenner (21) ønsker en datter til

  2. Kylie Jenner i Playboy: – Morsrollen og seksualitet kan eksistere sammen

  3. Kylie Jenner poserer splitter naken for Playboy

  4. Kylie Jenner (20) har født jente

  5. Insta-ekspert Kylie viser frem datteren i sosiale medier

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder