FÅR KVELDENS SEKSER: 18 år gamle Jenny Langlo får kveldens eneste sekser fra Tor Milde. Foto: Terje Bendiksby, SCANPIX

Tors dom: - Dette var perfekt

(VG Nett) Tor Milde lot seg imponere av begge kveldens Idol-finalister, men det er bare én av dem som klarte å hanke inn en sekser.

5 av 6


Vegard Leite (19) «What Are Words»
Vegard var kjempesmart som valgte å åpne med «What are words», som han gjorde perfekt under audition. Det kunne ikke vært gjort bedre, tenkte jeg da, men jeg syntes dette var enda bedre. Det er en låt som highlighter stemmen hans, han får brukt den på alle måter. En klar femmer fra meg.

5 av 6

Jenny Langlo (18) «Another One Bites The Dust»
«Another one bites the dust» er så langt unna «What are words» som det kan få blitt. Jeg er litt overrasket over at Jenny valgte den, for den er utrolig mye vanskeligere enn «What are words». Men det er kult at hun synger disse låtene forskjellig, slik at det får frem hennes artistpersonlighet og viser hva hun kan gjøre med en coverlåt.

3 av 6

Vegard Leite (19) «Building An Aeroplane»
«Building an airplane». Låta er ikke allverdens, og jeg syntes nok ikke Vegard klarte den så bra. Dommerne skrøt uhemmet av ham, og sa at den kledde ham veldig, men det mente ikke jeg. Stemmen hans er det vanskelig å si noe på, den er bra, men det kom nok ikke så godt frem i låten. Treer.

4 av 6

Jenny Langlo (18) «Building An Aeroplane»
Jeg syntes rett og slett låten låt bedre med Jenny. Arrangementet var kulere, det ga mer dybde til låten, så jeg begynte å like den da. Jeg synes hun legger igjen personligheten sin, men gir henne firer, for jeg synes ikke så mye om låten.

4 av 6

Vegard Leite (19)«Breakeven»
Vegard hadde valgt en litt ukjent låt for meg, jeg kjenner verken til bandet eller sangen. Jeg er imponert over stemmeprakten hans. Jeg skulle ønske jeg kunne synge som han gjør, han var veldig flink da han tok de høye tonene, men det var ikke allverdens låtvalg. Han tar mindre sjanser enn det Jenny har gjort. Firer.

6 av 6

Jenny Langlo (18) «Hallelujah».
Jenny gjør dette perfekt, det var nydelig, vakkert, og litt tårer i øyekroken. Jeg må si at hun bare imponerer meg mer og mer og jeg ender som vi bør i en Idol-finale, på en sekser.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder