SAMBOERE: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen har kjøpt bolig sammen. Foto: VGTV / Bjørn S. Delebekk,

Her er kjendisparets første millionvilla

Skiskytter Emil Hegle Svendsen (28) og TV 2s sportsanker Samantha Skogrand (24) fant lykken i januar. Nå flytter paret sammen.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over fem år gammel

De to har vært kjærester i om lag et halvt år. Mandag kan VG fortelle at paret blir samboere i en moderne funkisbolig på Ris i Oslo.

VG har vært i kontakt med paret, som bekrefter kjøpet, men de ønsker ikke å kommentere saken utover det.

Det er uvisst hva stjerneparet har betalt for sin nye bolig, men verditaksten var på 11,8 millioner kroner.

LYS OG LUFTIG: Skogrand og Hegle Svendsens bolig er lys og luftig. Boligen har blant annet tre soverom og to bad. Foto: Diakrit / Avd. Sem og Johnsen eiendomsmegling Foto:,

Boligen, som er halvparten av en tomannsbolig, går over tre etasjer. Den inneholder blant annet tre soverom, to bad og solrik takterrase med utsikt over Oslofjorden. Den 183 kvadratmeter store boligen ligger ifølge boligannonsen i et rolig og barnevennlig området mellom Ris og Slemdal. Dermed får skistjernen kort vei til skisporet i marka.

Skogrand er oppvokst på Frogner i Oslo, og har i det siste pendlet mellom hjembyen og Bergen hvor hun jobber i TV 2.

ROMSLIG: Den nye bopelen er på 183 kvadrameter, og fordelt over tre etasjer. Foto: Diakrit / Avd. Sem og Johnsen eiendomsmegling Foto:,

Da Skogrand og Hegle Svendsen ble kjærester, vakte det oppsikt i både sports- og underholdnings-Norge fordi Skogrand opptil flere ganger måtte presentere nyhetssaker om kjæresten i TV 2 Sporten. Det førte til at hun senere ble tatt av skjermen ved et par anledninger, da Hegle Svendsen utmerket seg i skisporet.

UTSIKT: Paret satset på en bolig med stor takterasse med fjordgløtt og rikelig med sol. Foto: Diakrit / Avd. Sem og Johnsen eiendomsmegling Foto:,

I et intervju med VGTV-serien «I sofaen med Morten» fortalte Skogrand at paret enda ikke hadde formalisert forholdet da mediene omtalte dem som et par i januar.

- Vi visste jo at det kom til å skje. Selvfølgelig. For meg var det aldri problematisk i forhold til jobben, fordi jeg var så åpen med sjefene mine, og de var veldig støttende. Vi kom frem til en plan om hvordan vi skulle takle det, og det gjorde det lettere for meg også å takle det utad. Men selvfølgelig var jeg bekymret for jobben min. Og for seerne, fortalte Skogrand om hvordan hun opplevde å bli tema i alle kanaler den dagen det ble kjent at de to var et par.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder