BA OM UNNSKYLDNING: Selv om Alec Baldwin har bedt om unnskyldning for sine homofobiske kommentarer, tas talkshowet «Up Late» av skjermen. Foto: AFP

Alec Baldwin fikk sparken etter homofobiske uttalelser

Etter at Alec Baldwin (55) skjelte ut en fotograf i New York, har TV-kanalen bestemt at talkshowet hans «Up Late» tas av skjermen for godt.

  • Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Forrige uke ble skuespilleren og talkshowet hans suspendert etter at 55-åringen skjelte ut en fotograf, da han forsøkte å ta bilder av skuespilleren med kone og barn i det de forlot leiligheten på Manhatten.

Nå har TV-kanalen MSNBC bestemt seg for at de ikke vil sende talkshowet mer.

- Vi bekrefter i fellesskap at Up Late ikke vil fortsette på MSNBC, sa nettverket og skuespillerens representanter i en felles uttalelse til FOX411, ifølge Fox News.

Talkshowet blir dermed tatt av skjermen 46 dager etter at det begynte.

Ba om unnskyldning

Fredag gikk 55-åringen ut i media og ba om unnskyldning for hans homofobiske kommentarer til fotografen som filmet ham i New York på torsdag.

I en pressemelding fortalte skuespilleren at hans kommentarer var «støtende» og uakseptable.

- Det var ikke meningen å såre eller støte noen med mitt valg av ord, men det har jeg visst gjort - og det er jeg dypt lei meg for, sa han.

Dette er ikke første gang 55-åringen er i hardt vær for å ha gitt homofobe kommentarer. I sommer gikk han ut og unnskyldte seg etter at han hadde kalt en mannlig reporter for en «giftig, liten dronning» og truet med å banke ham opp.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder