TUNG START PÅ ÅRET :Celine Dion i sorg. Her er hun i begravelsen for ektemannen Rene Angelil som gikk bort 14. januar. Foto: Paul Chiasson , Ap

Celine Dion kjempet mot tårene under minnestund for sin avdøde mann

Den canadiske sangstjernen talte på en over tre timer lang
hyllest av komponisten Rene Angelil i Las Vegas.

Artikkelen er over fire år gammel

Angelil ble stedt til hvile i en storslagen seremoni i Montreal for snart to uker siden, en seremoni som ble sendt direkte på TV i Canada.

I går Angelils venner og familie samlet til en minnestund i Caesars Palace i Las Vegas for å minnes den folkekjære komponisten, som døde 14. januar.

Celine Dion selv tok ordet under minnestunden, skriver Eonline. Ifølge nettstedet kjempet hun med følelsene gjennom hele seansen og slet med å holde tårene tilbake.

– Rene, mitt livs kjærlighet, ville vært så glad for å vite at vi er samlet. Jeg kjenner kjærligheten i dette rommmet, sa Dion og hikstet ifølge Eonline flere ganger.

FOLKEKJÆR: Mange hadde møtt opp for å ta avskjed med Rene Angelil i Montreal 22. januar. Foto: Christinne Muschi , Reuters

Hun minnes de to tiårene hun fikk sammen med Angelil, som hun om beskrev som svært raus og full av kjærlighet.

– Er det mulig for en person å elske alle? Jeg tror ikke det. Men han har aldri fortalt meg at han misliker noen. Han elsket livet, så mye, fortalte Dion som også kom inn på den vonde tiden da hun satt ved ektemannens sykeseng mens han kjempet mot strupekreft.

Dion avsluttet ifølge Eonline tårevått med ordene: «Rene, jeg elsker deg så høyt. Merci. God natt.»

Før begravelsen tidligere i måneden lot Celine Dion alle som ønsket det ta farvel med Angelil fra en åpen kiste inne i Notre Dame Basilica i Montreal.

Sangerinnen har hatt en fryktelig start på det nye året. Kun to dager etter at ektemannen gikk bort døde broren. To dager etter begravelsen for Angelil holdt hun minnestund for broren Daniel Dion, som også døde av kreft.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder