HADDE ET FORHOLD: Susan Sarandon og David Bowie møttes under filminnspilling - og ble snart mer enn bare gode venner. Sarandon beskriver Bowie som «noe helt utenom det vanlige». Foto:Pa Wire,Pa Photos

Susan Sarandon avslører het Bowie-romanse

Skuespilleren fikk varme følelser for David Bowie på begynnelsen av 1980-tallet.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Susan Sarandon (67) er snart aktuell i en ny film, «The Last of Robin Hood», hvor en av karakterene forelsker seg i en filmstjerne. I et intervju med The Daily Beast forteller skuespilleren at hun har liknende erfaringer selv: På begynnelsen av 1980-tallet forteller hun at hun innledet et forhold til David Bowie.

- Bowie er helt spesiell. Det var en veldig interessant periode, røper Sarandon.

Hun sier at hun møtte den legendariske musikeren under innspillingen av skrekkfilmen «The Hunger», hvor de spilte hver sin rolle. Forholdet ble visst ingen lang affære - men det kan nesten virke som Sarandon har et godt øye til Bowie fremdeles:

- Bowie er en interessant og begavet mann. Han er et talent, en kunstner… rett og slett fantastisk, oppsummerer Sarandon – som også innrømmer at hun har forelsket seg i motspillere under andre filmprosjekter.Susan Sarandon har vært gift to ganger. Ekteskapet med skuespiller Tim Robbins (55) tok slutt i 2009, og den gangen ble det hevdet at Sarandon hadde funnet tonen med den langt yngre Jonathan Bricklin (36) - noe hun senere avviste. Men i vinter bekreftet filmstjernen at hun og Bricklin var mer enn bare forretningspartnere.

Skuespilleren, som for mange er mest kjent som Louise i klassiskeren «Thelma & Louise», er kjent for å by på seg selv i intervjusammenheng. Sarandon har kjempet for legalisering av mariuhana i mange år - og har tidligere uttalt at hun ofte tar seg en blås i forkant av prisutdelinger.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder