Steinar Sagen viste frem sin nye kjæreste på «Mormor»-premiere

P3-programlederen Steinar Sagen (38) spiller tyven i musikalen om «Mormor og de åtte ungene». På rød løper kom han med ny kjæreste.

  • Jennifer Bråthen
  • Ingrid Hvidsten
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det var duket for storslått premiere med rød løper, ballonger og fakler da «Mormor og de åtte ungene» ble vist for publikum for første gang i kveld.

Den røde løperen bugnet av kjendiser og barn, men Steinar Sagens datter var ikke tilstede. I steden hadde «RR»-stjernen med seg sin nye kjæreste - Catrin Eide (38).

- Ja, vi er sammen! bekrefter han til VG.

Sagen var tidligere kjæreste med Jannie Solset, og sammen har de datteren Elida (3) år.

Selv om Sagen spiller i Anne-Cath Vestly-filmen, har han ikke presentert de populære barnebøkene for sin datter ennå.

- Det er hun nok litt for ung til, jeg syns Vestly er litt for skummelt, sier han før han løper inn i kinosalen.

På lufta

Mandag denne uken var Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim tilbake på lufta med det populære radioprogrammet «Radioresepsjonen». Programmet har gått i hele syv og et halvt år, men det siste halve året har de hatt en pause.

Programmet skal etter planen fortsette i samme lettbeinte spor, med unntak av noen få nye spalter. De tre radioresepsjonistene har siden pausen før jul, holdt på med egne prosjekter.

Egne prosjekter

I fraværet av «Radiorespesjonen» har Steinar sammen med Bjørn Eidsvåg hatt radioprogrammet «Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty», i tillegg har han spilt inn den nye «Lilyhammer»-sesongen.

Bjarte har vært i «Underholdningsavdelingen» på NRK1, mens Tore har hatt pappapermisjon og spilt i en ny humorserie for NRK som har fått navnet «Side om side».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder