KORT FORHOLD: Forfatter Alexia Bohwim og artisten Alexander Stenerud hadde et kort og fantastisk forhold, forteller Bohwim. Foto: Mattis Sandblad

Slutt mellom kjendisparet Bohwim og Stenerud

Forfatter Alexia Bohwim (44) og artisten Alexander Stenerud (37) ble sammen denne våren. Nå er det slutt.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I slutten av mars bekreftet Alexia Bohwim overfor VG at hun og Stenerud hadde blitt kjærester. Bare fem måneder senere er det slutt.

- Jeg hadde ikke tid til å kombinere barn og kjæreste. Barna mine betyr alt, forklarer Bohwim og legger til at det har vært noen fantastiske måneder.

Alexander Stenerud bekrefter overfor VG at det er slutt, men vil ikke kommentere saken ytterligere.

- Aldri vært så forelsket

Da det ble kjent at paret var kjærester bedyret Bohwim sin kjærlighet for artisten. Nå er forelskelsen over.

- Jeg har en tendens til å bli veldig forelsket, men det går ofte over. Pappen min har sagt jeg må finne meg en dansk mann. Casper Christensen i «Klovn» er dessverre opptatt, men via ham har jeg funnet en kandidat. Vi får se hva som skjer. Akkurat nå er barna viktigst, påpeker hun.

Ny bok neste år

Alexia, datteren til Olsenbanden-regissør Knut Bohwim, fikk voldsom oppmerksomhet da hun debuterte med boken «Frognerfitter» i 2008.

Romanen beskrev misbruk av dop og drama bak de glamorøse fasadene på Frogner i Oslo på 1990-tallet, et miljø Bohwim selv har sett fra innsiden.

Neste år gir Bohwim ut nok en avslørende bok, der en rekke kjendiser vil bli nevnt i en salig blanding av dop, utroskap og nazister.

- Det kan de grue seg til sier, Bohwim til VG.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder