FESTSTEMTE: F.v.: Katie Couric, Jenna Dewan-Tatum og Chrissy Teigen på gallamiddag. Foto:Jim Bourg,Reuters

Høy partyfaktor på presidentmiddag

«Norske» Chrissy Teigen (29) slo ut håret på helgens korrespondentmiddag hos president Barack Obama i Washington.

Artikkelen er over fire år gammel

Sammen med nyhetsankeret Katie Couric og filmstjernen Jenna Dewan-Tatum poserte den norskættede modellen og TV-kjendisen lystig for pressefotografene under lørdagens galla i Washington.

De tre kjendiskvinnene så ut til å more seg. Så er også den tradisjonsrike korrespondentmiddagen, som arrangeres en gang i året, kjent for å ha det høyere under taket enn de fleste andre markeringer i regi av Det hvite hus.

Dristig

Iført en fotsid kjole med megahøy splitt og en overdel som ga illusjonen av å være gjennomsiktig, var Chrissy Teigen – også kjent som kona til popstjernen John Legend – et yndet objekt for kameralinsene i ballsalen på Washington Hilton Hotel. John Legend bidro musikalsk.

LANGE BLIKK: Chrissy Teigen solte seg i rampelyset og fikk beundrende blikk fra de andre gjestene. Foto:Jonathan Ernst,Reuters

Det er slett ikke første gang Teigen har æren av å feste med presidenten. Hun sto på gjestelisten også i fjor og året før.

President Barack Obama var selv i slaget. Han spøkte med alt fra muslimrykter, homonekt og Hillary Clinton. Gallamiddagen, som samler alle de politiske journalistene i Washington D.C. samt en rekke vel utvalgte celebriteter, er vanligvis en anledning for presidentene til å tulle med journalistene og sine politiske motstandere. Og som flere ganger før, lot ikke president Barack Obama anledningen gå fra seg.

DRISTIG: Chrissy Teigen har ikke overraskende fått mye oppmerksomhet for kjolen, som mer designet av libanesiske Zuhair Murad. Foto:Jim Bourg,Reuters

Chrissy Teigen har hatt en travel helg. Hun og John Legend kastet også glans over søndagens EMMY Awards i Burbank i California (les om hvem som kan ha vunnet sin aller siste TV-pris).

Paret møttes da hun var blikkfang i hans video «Stereo» i 2007. De forelsket seg og forlovet seg i 2011. I 2013 giftet de seg. Hitballaden «All Of Me» er en hyllest fra Legend til modellkona.

Christine, som hun egentlig heter, er amerikansk med norsk-thailandske aner. Hennes far har norske gener, mens moren er fra Thailand. I amerikansk presse refereres Teigen ofte til som norsk. Hun er oppvokst i Seattle, men bor nå i Los Angeles med ektemannen.

Les på VG+:John Legends norske opptur

STJERNEPAR: Chrissy Teigen og John Legend på søndagens EMMY Awards. Foto:Michael Buckner,Afp

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder