Gwen Stefani og Gavin Rossdale skiller seg

Etter 13 års ekteskap har Gwen Stefani (45) og Gavin Rossdale (49) bestemt seg for å gå hver til sitt.

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Paret møttes for 20 år siden da Stefanis band «No Doubt» reiste på turné med Rossdales band, «Bush» i 1995. De giftet seg seks år senere i St. Paul-kirken i Londons Convent Garden.

Sammen har de sønnene Kingston på ni år, Zuma som blir syv år og Apollo på bare 18 måneder.

GLANSDAGENE: Gwen Stefani har gjort seg kjent som vokalist i bandet «No Doubt», som var store på 90-tallet. Foto:Nick Wass,Ap

– Selv om vi har besluttet å ikke være partnere i ekteskap lenger, vil vi fortsette å være partnere som foreldre, og skal oppdra våre tre sønner i et sunt og lykkelig miljø, skriver paret i en pressemelding flere amerikanske medier har mottatt, blant annet People.

Suksesspar

Gwen Stefani slo igjennom som vokalist i gruppa «No Doubt», som blant annet er kjent for kjempehiten «Don't Speak». Hun har også gjort det godt som soloartist, og har tilsammen hatt åtte låter og to album utgitt under eget navn inne på VG-lista. Hun er for tiden dommer i den amerikanske versjonen av «The Voice».

Gavin Rossdale er kjent som vokalist og gitarist i det britiske rockebandet «Bush», og har også utgitt soloalbumet «Wanderlust».

KJÆRESTER: Paret har vært sammen i nesten 20 år og gift i 13 år, men nå er det slutt. Foto:Ray Stubblebine,Reuters

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder