STOLT FAMILIE: Fra venstre prins Carl Philip, Chris O'Neill, prinsesse Madeleine, prins Daniel, kronprinsesse Victoria, dronning Silvia og kong Carl Gustaf på en tilstelning i forbindelse med dronningens 70-årsdag før jul. Foto: AP

Kongeparet om sitt nye barnebarn: Gleden er stor

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill får lykkeønskninger fra familien

Kongefamilien sender sine varmeste tanker til New York. Nå håper de prinsesse Madeleine og hennes ektemann Chris O'Neill skal få ro etter fødselen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Vi føler både lykke og varm takknemlighet, og gleden er stor. Vi ønsker nå at prinsesse Madeleine og Christopher får ro og kan ta vare på denne unike tiden med sin vesle datter, skriver det svenske kongeparet på hoffets hjemmesider.

Ifølge Expressen er både kong Carl Gustaf og dronning Silvia på vei til New York. De lander i storbyen i ettermiddag - lokal tid.

Prins Carl Philip (34) er også overlykkelig over å ha blitt onkel til en liten jente.

Den svenske avisen Expressen traff prinsesse Madeleines storebror i Stockholm sentrum fredag formiddag.

- Dette er «jättekult». Jeg lengter etter å se den lille jenta, sier han.

Prinsen kunne avsløre at han har hatt kontakt med både Madeleine og hennes ektemann etter fødselen i New York i natt.

Usikker på New York-reise

- Jeg har pratet med min søster og sendt tekstmeldinger med Chris. De er begge kjempeglade, sier han til avisen.

Selv vet han ikke når han får sett sitt nye onkelbarn i New York.

HER SKJEDDE DET: Det var på New York Presbyterian Weill Cornell Medical Center at prinsesse Madeleine fødte en datter i natt. Bildet er tatt før den kongelige fødselen. Foto: REUTERS


- Det er usikkert. Jeg håper det blir snart, sier han.

Prinsen har ingen egne barn. Han er kjæreste med den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren og glamourmodellen, Sofia Hellqvist (29).

Kronprinsparet ser også frem til å se det nye familiemedlemmet.

- Ikke minst Estelle er veldig nysgjerrig på sin nye kusine. Vi ønsker dem masse lykke til, sier de til hoffets hjemmeside.

Chris O'Neills mor Eva-Maria gleder seg til å dra til New York for å se sitt nye barnebarn.

- Jeg er veldig lykkelig over mitt nye barnebarn og jeg ser fram til å treffe henne. Jeg ønsker henne alt godt i livet. Jeg vil sende mine varmeste hilsner til min sønn og prinsesse Madeleine og gratulerer dem med deres første barn, sier Eva-Maria, ifølge hoffets hjemmeside.

Chris O'Neills søstre Tatjana d'Abo og grevinne Natasha von Abensperg und Traun sier i uttalelsen at de er veldig glade for sin nye niese og at de er lettet over at alt har gått bra.

- Det er en etterlengtet lekekamerat til alle søskenbarna. Vi vet at vår bror og prinsesse Madeleine kommer til å bli fantastiske foreldre, og vi ønsker dem alt godt, sier de to.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder