Amerikanske medier: Datet hverandres ekser

Sloss på Ibiza

Bieber håner Bloom på Instagram

Bieber og Bloom: Har havnet i pikant firkantdrama

Det pikante dramaet mellom Orlando Bloom (37), Justin Bieber (20), Miranda Kerr (31) og Selena Gomez (22) har skapt overskrifter verden over. Flere eksperter tviler på at det er slutt.

 • Sofia Storhaug

Artikkelen er over seks år gammel

Forrige uke, på kjendisbefengte restaurant Cipriani på Ibiza, røk Hollywood-kjekkas Orlando Bloom og ungpikeidolet Justin Bieber i tottene på hverandre. En mobilvideo som raskt ble lekket til media, viser at Bloom langer ut mot Bieber, og at de to fysisk må holdes unna hverandre,

Ifølge vitner på restauranten skal Bieber like før slaget fra Bloom ha ropt: «What's up bitch?». Videoen VGTV har fått tilgang til er i skrivende stund vist over 677.000 ganger, og amerikanske medier spekulerte umiddelbart i årsaken:

TROR DRAMAET FORTSETTER: Vibeke C. Christiansen, konstituert sjefredaktør i ungdomsbladet TOPP. Foto:Astrid Waller,All Over Press Norway

Ifølge blant annet Huffington Post og Daily Mail skal den offentlige skittentøyvasken være resultat av et langvarig firkantdrama. Her spiller ekskjærestene, Victoria's Secret-modell Miranda Kerr – Blooms fraseparerte kone - og artist Selena Gomez – Biebers ekskjæreste - en sentral rolle.

– På videoen ser det virkelig ut som om Justin slenger en kommentar til Orlando, men hva som egentlig ble sagt, er helt umulig å si. Likevel så sier bildene mer enn tusen ord, det er ikke akkurat topp stemning mellom dem, sier Vibeke Christiansen, konstituert sjefsredaktør i ungdomsbladet TOPP.

Dramaet begynte allerede for to år siden

7. november 2012 opptrådde ungpikeidolet på Victoria Secret’s giantshow i New York. Her var undertøysengel Miranda Kerr modell. Under visningen skal Bieber ha flørtet åpenlyst med Kerr, og etter showet skal de ha festet sammen. Ifølge nettstedet TMZ ble de observert tett omslynget.

Tre dager etter kom nyheten om at Selena Gomez – Biebers av og på-kjæreste siden 2010 hadde gjort det slutt med Bieber – likevel har de to blitt sett sammen flere ganger siden den gang.

Året etter bruddet med Gomez og Bieber separerte Kerr og Bloom seg. De hadde da vært sammen i tre år og er blitt foreldre til sønnen Flynn (3).

IKKE OVERRASKET: 730-journalist og Bieber-ekspert Chioma Anugweje. Foto:Privat,

Bieber-ekspert og journalist i 730.no Chioma Anugweje ble ikke overrasket da de to kjendisene havnet i håndgemeng – kjærlighetsryktene på tvers av forholdene er nemlig ikke nye.

– Justin Bieber skal angivelig ha holdt på med Miranda Kerr mens hun fortsatt var gift med Orlando Bloom, sier Anugweje.

I april i år ble Bloom dessuten observert sittende på et fortau utenfor et utested i Los Angeles sammen med nettopp Selena Gomez.

– Selena benektet senere disse ryktene, men Justin har jo helt klart fått det med seg, tror Anugweje.

– Dette er jo rett og slett et herlig firkantdrama! Selv om Orlando er nesten dobbelt så gammel som Justin, har han aldri virket som den i Hollywood som fyrer mest løs. Etter min mening taper Justin hundre ganger mer på dette enn Orlando, hevder redaktøren, som håper han tenker seg godt om og ikke drar krangelen for langt.

GIKK PÅ EN BLOOM: I April i år ble Orlando Bloom og Selena Gomez observert røykende utenfor et utested i Los Angeles. Hendelsen fikk romanseryktene til å eksplodere. Foto:Hedo,©BULLS

Blod på tann

Tirsdag, dagen før slagsmålet, postet Bieber ifølge Hollywood Life flere bilder på Instagram av seg selv sammen med Kerr i forbindelse med Victoria's Secret-visningen. Bildene er nå slettet fra profilen hans. Anugweje tror ikke det er tilfeldig.

– Justin la ut bildet av Miranda etter slosskampen. Han innså senere at det ikke var så lurt, og slettet bildet. Men ikke før det hadde fått mange tusen likes, påpeker 730.no-journalisten.

Og det stopper ikke der: Samme dag delte 20-åringen dessuten et bilde av Bloom med sine 18 millioner følgere på Instagram. På bildet ser skuespilleren ned og tørker tilsynelatende en tåre fra øyekroken.

Ekspertene tror dette er et tegn på at Bieber har fått blod på tann.

– Jeg tror ikke dette er det siste vi har sett av dem. Det virker som Bieber har lyst til å fortsette krangelen, sier Anugweje og henviser til bildet Bieber la ut på sin Instagram-profil.

Det samme mener Christiansen:

– Det interessante er om de visste at de begge skulle være på den samme baren. Uansett var det nok garantert ikke planlagt det som skjedde. Nå sies det jo at Leonardo DiCaprio også skal ha vært til stede… og han er ikke Justin største fan akkurat. Fortsettelse følger, sier bare jeg.

TURBULENT: Forholdet mellom Selena Gomez og Justn Bieber har vært av og på flere ganger. I 2012 ble de observert i het omfavnelse på en basketballkamp i Los Angeles. Foto:Jason Redmond,Ap

Les også

 1. Bieber postet bilde av trist Orlando Bloom

  Tenåringsidolet tar kranglingen med skuespiller Orlando Bloom videre i sosiale medier.
 2. Nå må Bieber passe seg

  Etter en takfest for noen dager siden, må Justin Bieber (20) nå passe seg.
 3. Miranda Kerr etter bruddet: - Jeg vil utforske

  I et intervju forteller Miranda Kerr (30) at hun ønsker å utforske seksualiteten sin etter bruddet med Orlando Bloom…
 4. Bieber-ekspert: Kan hende storhetstiden er over

  De siste måneders skandaler får Justin Bieber til å fremstå som en bortskjemt drittunge, mener eksperter.
 5. Orlando Bloom og Miranda Kerr skilles

  Etter tre års ekteskap går skuespiller Orlando Bloom (36) og supermodell Miranda Kerr (30) hvert til sitt.
 6. Bråket mellom Bieber og Bloom: Fansen i sjokk etter angrepet

  Tenåringsidolets krangel med skuespiller Orlando Bloom har fått fansen til å rase i sosiale medier.
 7. Miranda Kerr prøver seg som sanger

  Victoria's Secrets-modellen Miranda Kerr (30) skal slippe en cover-versjon av Elvis Presley med «Jersey Boys»-stjerne…
 8. Se den eksklusive filmen: Her angriper Orlando Bloom Justin Bieber

  Midt blant gjestene på en restaurant på Ibiza røk Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom (37) og popstjernen Justin…
 9. Bieber stanser romanserykter

  Bieber hyller modellen Shanina Shaik (23) på Instagram, men romanserykter vil han ikke ha noe av.
 10. Bieber dømt til prøvetid og samfunnstjeneste

  I januar skal popstjernen Justin Bieber (20) ha kastet egg…

Flere artikler

 1. Bråket mellom Bieber og Bloom: Fansen i sjokk etter angrepet

 2. Bieber postet bilde av trist Orlando Bloom

 3. Se den eksklusive filmen: Her angriper Orlando Bloom Justin Bieber

 4. Bieber stanser romanserykter

 5. Justin Bieber arrestert - igjen

 6. Gomez' instagram hacket: Publiserte nakenbilder av Justin Bieber

Fra andre aviser

 1. I dag har storsatsingen premiere: Alisha Boe fra Oslo er stjerne i Netflix-serien «13 Reasons Why»

  Aftenposten
 2. Norge er det nye Sverige. I musikksammenheng er det svært gode nyheter.

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder