KOMMER TIL NORGE: Managementet til rapperen Pharell Williams har også bedt om at han får spille på Signalen Bar og Restaurant på Nesodden. Foto:Km1/zob,wenn.com

Stjernene står i kø for å opptre på Nesodden

Det er ikke bare Snoop Dogg som ønsker seg til Nesodden. Signalen Bar og Restaurant har også  fått henvendelser fra store stjerner som Wyclef Jean og Pharrell Williams.

  • Marthe Berg

Artikkelen er over fem år gammel

Natt til mandag var Snoop Dogg DJ for rundt 700 mennesker på Signalen Bar og Restaurant, på Nesodden, etter at han hadde holdt konsert i Oslo Spektrum.

Konserten ble imidlertid stoppet av politiet etter en klagestorm.

Rapperen skal selv ha ønsket å arrangere etterfesten sin på Signalen, etter å ha sett bilder av den idylliske restauranten på nettet.

Daglig leder Dick Jensen forteller nå til Akershus Amtstidene at han også har blitt spurt om å huse Wyclef Jean og Pharrell Williams, når de kommer på Norgesbesøk.

Til VG forteller Jensen at henvendelsene kom allerede før Snoop Doggs besøk.

ØØNSKER SEG TIL NESODDEN: Wycleaf Jean vil gjerne følge i Snoop Dogs fotspor. Her opptrer han under Nobelkonserten i Oslo Spektrum. Foto:Markus Aarstad,VG

– Det er mellom en uke og 14 dager siden jeg fikk en henvendelse fra managementet til Wyclef Jean om at han ønsket å ha et arrangement hos oss. Williams har samme management som Snoop Dogg, og jeg har også fått en henvendelse på om han kan få komme, sier han.

Jensen sier at han ønsket å kjøre arrangementet med Snoop Dogg først, før han eventuelt sier ja til de to andre.

– Jeg synes det funket fint, og folk var kjempehappy. Vi fikk noen klager fra andre siden av fjorden, men ellers gikk det smertefritt for seg. Vi hadde regnet med å få noen reaksjoner, så vi tok ikke så tungt på det, sier Jensen.

Wyclef Jean skal spille gratis på Rådhusplassen under Melafestivalen som arrangeres mellom 15. og 17. august.

Jensen sier at det blir for tett opp til det forrige arrangementet, men at de vil vurdere å ta i mot Pharrell Williams når han kommer på Norgesbesøk 14. september.

– Vi tenker litt på det, så det er muligheter, men vi må snakke med kommunen og politiet, sier han.

Les også

Flere artikler

  1. Snoop Dogg i Norge: Arrangør: håper ikke nordmenn er like gærne som «söta bror»

  2. Snoop-arrangør etter festen: - Regnet med reaksjoner

  3. Snoop-konsert stoppet av politiet etter klagestorm

  4. Hip hop-stjernene Nelly og Wyclef Jean til Norge

  5. Rapper arrestert: Oppfordret publikum til å storme scenen

  6. Kaos på Snoop Dogg-konsert: Liseberg stengt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder