BABYMODELL: North West er kun 13 måneder gammel, men hun er allerede på vei inn i moteverden, hvor både mamma og pappa har utmerket seg. Foto:Raymond Hall,

North West (13 mnd) gjør sin modelldebut

Datteren til Kim Kardashian og Kanye West debuterer som modell i større motemagasin iført Chanel.

  • Fanny Emilie Rustad Østhaug

Selv om lille baby North kun er 13 måneder, er hun allerede vant med livet i rampelyset.

Først var hun avbildet i aprilutgaven av det amerikanske motemagasinet Vogue sammen med mamma og pappa, men nå står (sitter) kjendisbabyen på egne ben i motemagasiner.

Nå har nemlig den lille jenta gjort sin første modelljobb for et nokså stort motemagasin. I femte utgave av CR Fashion Book som kommer ut 4. september, pryder North, i kledd luksuriøse klær, en side i magasinet.

CR Fashion Book, som ble grunnlagt av motedronning Carine Roitfeld i 2012, har nå gitt oss en liten smakebit på hva vi kan vente å se i neste utgave. På både nettsiden deres og på Instagram-kontoen. kan du se bilde av Norths modelldebut.

Se bildet av Norths modelldebut her.

North West er en del av reportasjen «Legends» som hyller ukonvensjonelle moteikoner. Hun er, ikke overraskende nok, den yngste som har blitt fotografert til denne serien noensinne.

Bildet av kjendisbabyen er fotografert av den anerkjente motefotografen Michael Avedon. Fotografiet viser North kledd i en strikket Chanel cardigan og med en Chanel veske hvilende på hennes ene ben.

Passende nok står det sitert av Karl Lagerfeld på bildet; «Det er aldri for tidlig å bry seg om mote».

Karl Lagerfeld er sjefsdesigner for motehuset Chanel og regnes for å være én av de mest innflytelsesrike designerne i nyere tid.

Kim Kardashian og Kanye West fikk lille North den 15. juni 2013.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder