FORSONET: Forholdet mellom Courtney Love og datteren Frances (t.v) har vært svært turbulent i åresvis. Men i forbindelse med premieren på en dokumentarfilm om Kurt Cobain, fortalte de at den vonde tiden nå var over.
FORSONET: Forholdet mellom Courtney Love og datteren Frances (t.v) har vært svært turbulent i åresvis. Men i forbindelse med premieren på en dokumentarfilm om Kurt Cobain, fortalte de at den vonde tiden nå var over. Foto:Chris Pizzello,Ap

TMZ: Courtney Love og datteren er venner igjen

RAMPELYS

Courtney Love og datteren Frances Bean Cobain har begravet stridsøksen og blitt forsonet etter fem bitre år.

Publisert:

Det skriver det amerikanske nettstedet TMZ etter at de to kom sammen til premieren på dokumentar filmen «Kurt Cobain: Montage of Heck» som datteren Frances står som produsent for.

Mor og datter ga hverandre en god klem til ære for fotografene og la ikke skjul på at de nå har lagt fem bitre og opprivende år bak seg.

Courtney Love mistet som kjent omsorgen for datteren som da var 17 år i 2009. Bakgrunnen for at hun mistet omsorgen til Kurt Cobains mor, var ifølge retten at Loves oppførsel over lang tid hadde vært svært ustabil.

Flere ganger har det gått hardt for seg mellom mor og datter. Også i det offentlige rom.

– Min mor er en lønger og burde vært svartelistet på Twitter, het det i en uttalelse fra Frances i 2012.

I det hele tatt har det gått hardt for seg i Courtney Loves nærmeste familie de siste årene. I fjor våres gikk for eksempel hennes far, Hank Harriso, ut og hevdet i en ny bok at han kunne bevise at datteren var involvert i Kurt Cobains død.

– Jeg er overbevist om at livet i ungdomsfengsel og narkotika stjal Courtneys grunnleggende mulighet til å ha medfølelse for andre, skrev Harrison som ikke har sett sin datter på over 20 år, i boken.