Ekteparet Clooney viste seg frem - dagen etter bryllupet

Nygifte George Clooney (53) og Amal Alamuddin (36) ble fraktet i en vanntaxi til luksushotellet Belmond Hotel Cipriani for å fortsette den storslåtte bryllupsfeiringen i Venezia.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Lørdag kveld ble Hollywood-kjekkasen og menneskerettighetsadvokaten Amal Alamuddin smidd i hymens lenker, i en privat seremoni på det luksuriøse hotellet Aman Canal Grande.

Det var også der brudeparet tilbragte bryllupsnatten, før de søndag fortsatte feiringen sammen med bryllupsgjestene med en stor brunsj på Belond Hotel Cipriani, skriver People Magazine.

LYKKELIGE: Det nygifte ekteparet smilte og vinket til de fremmøtte da de forlot luksushotellet Aman Canal Grande søndag ettermiddag. Foto:Andreas Solaro,Afp

Stjerneparet ble fotografert på vei ut fra lukushotellet Aman Canal Grande rundt klokken 14.50 søndag ettermiddag lokal tid. De nygifte smilte og vinket til fremmøtte fans og skuelystne på vei om bord i taxibåten.

Mens Alamuddin strålte i en hvit blondekjole med blomsterdekorasjoner fra Giambattista Valli Couture, var Clooney iført en sølvgrå dress og et blåmønstrete slips. Begge bar gifteringen på venstre hånd, mens Alamuddins forlovelsesring var synlig på 36-åringens høyre hånd.

Etter 15 minutters båttur ankom ekteparet Ciprianio, hvor de ble gjenforent med gjestene.

Clooney og Alamuddin ankom Venezia før helgen, for det som kanskje er årets aller største kjendisbryllup. Før helgen var meldingene at den store festen ville holdes lørdag, men at selve ekteskapsinngåelsen for Clooney og hans forlovede Alamuddin ville finne sted mandag.

Ifølge den britiske avisen The Telegraph skal stjerneparet ha bedt gjestene om å ikke ta med mobiltelefoner og nettbrett til den tre dager lange bryllupsfeiring – for å hindre at uautoriserte bilder lekkes til den internasjonale pressen.

Time Magazine skriver at paret ble viet av deres nære venn Walter Veltroni, som er tidligere borgermester i Roma.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder