God start for «Allsang på grensen»

Mange fikk med seg at Ari Behn åpnet årets første «Allsang på grensen», på TV 2 torsdag kveld, til tross for strålende sommervær i store deler av landet.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

«Allsang på grensen» åpnet sesongen med 348 000 seere, og en andel på hele 42,5 prosent. Første program i fjor hadde til sammenligning 338 000 seere, og en andel på 31 prosent.

338 000 seere var for øvrig også snittet for hele fjorårssesongen av TV 2s sommersuksess. Året før var snittet 265 000 seere per episode.

– Det var en fantastisk kveld på Fredriksten festning, og med det flotte været vi nå har i hele landet, er det veldig hyggelig at så mange stemte i på allsangen foran TV-en! 348 000 er litt høyere enn den gode oppstarten i fjor, og med en betydelig høyere markedsandel, så dette er verdt noen Jagger-moves, smiler assisterende kommunikasjonssjef i TV 2, Bjarne Laastad.

Reaksjonene på Ari Behns sangdebut lot ikke vente på seg, og flere kjendiser ga ham både ris og ros for sangprestasjonen. Selv omtalte Behn «Allsang på grensen»-debuten som det beste han har opplevd.

Neste uke er det Øivind Blunck som er Katrine Moholts makker, mens Isac Elliot, Level 42, Reidun Sæther, Hanne Krogh, Marianne Antonsen, Helene Bøksle og 3 Tenorer opptrer.

Les også: Ari Behn etter London-oppholdet: - Vi er jævla rigide og lite tolerante

FORNØYD: Ari Behn fortalte at programlederjobben sammen med Katrine Moholt var noe av det beste han hadde gjort. Foto:Stian Lysberg Solum,NTB scanpix

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder