VAKTE OPPSIKT: Da Pippa Middleton var forlover for hertuginne Kate i 2011, ble den figurnære kjolen og Pippas bakdel en stor snakkis.

VAKTE OPPSIKT: Da Pippa Middleton var forlover for hertuginne Kate i 2011, ble den figurnære kjolen og Pippas bakdel en stor snakkis. Foto:Pa photos / Ap,

Pippa Middleton smigret av rumpe-hyllesten

I ferskt intervju sier Pippa Middleton (30) det var helt uventet at hun skulle få så mye oppmerksomhet etter sin søster Kates bryllup.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Philippa «Pippa» Middleton navn var på alles lepper etter at hun var forlover i hertuginne Kate og prins Williams bryllup i 2011.
30-åringen Pippa sier forholdet til søsteren hertuginne Kate er godt, og den lille sjarmøren George har bragt mye glede til familien.

– Vi tilbringer mye tid sammen, og har et tett bånd. Vi behandler hverandre som søstre gjør og vi står hverandre nær, sa hun i intervjuet med Today.

I intervjuet forteller Pippa også om at de ikke bare har vært enkelt å leve med den massive oppmerksomheten hun har fått i etterkant av bryllupet mellom Prins William og hertuginne Kate, der Pippas bakdel fikk mye oppmerksomhet.

I en tettsittende kjole ble bakdelen hennes til en av verdens mest omtalte, og over natten ble Pippa omtalt som «Her Royal Hotness». Pippa har tidligere fleipet om sin berømte rumpe.

Bryllupet var surrealistisk opplevelse

Middleton sier også at hun har følt seg litt mobbet av offentligheten.

Det var først da Pippa ble med det nygifte kongelige paret ut på balkongen og så folkehavet utenfor Buckingham Palace, at hun forsto hvor stort det kongelige bryllupet var.

– Det var surrealistisk. Wow, dette er ganske spesielt, husker jeg at jeg tenkte, sa hun til Today.

Selv om en hel verden fulgte bryllupet, sier Pippa at hun ikke forventet den massive oppmerksomheten i etterkant.

– Jeg forsto ikke viktigheten, vi så på det som en hvilket som helst familiebryllup. Alle tok hver sine oppgaver, sier hun.

Uventet oppmerksomhet

Det at hennes veldreide bakdel fikk mye av oppmerksomheten da hun bar sin søster Kates lange brudeslør, var heller ikke i 30-åringens tanker.

– Jeg tror ikke det var meningen at kjolen skulle skille seg ut, men heller blande seg i mengden.

Hun legger til:

– Det var vel smigrende, men også pinlig fordi det ikke var planlagt, sier hun til Today.

Kjolen, som viste seg å bli verdensberømt, har hun fortsatt hengende i sitt eget klesskap.

– Den henger fortsatt i garderoben min. Det er vel en sånn ting jeg kommer til å finne fram hvis noen vil se den, eller hvis barna mine en gang i fremtiden vil se den, sier 30-åringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder