– VONDT BRUDD: Artist Gwen Stefani forteller at hun har søkt hjelp hos foreldrene når ting har vært vanskelig i kjærligheten. Foto: NTB Scanpix

Gwen Stefani om kjærlighetssorgen: – Føltes som om jeg var i helvete

Artisten Gwen Stefani mener hun har vært svært uheldig når det kommer til kjærligheten.

Linn-Christin Marthinussen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Den amerikanske sangeren Gwen Stefani (46) har gjort seg bemerket for svært populære låter som «Don't Speak», «Hollaback Girl» og «The Sweet Escape» – for å nevne noen.

Til tross for å ha opplevd stor suksess gjennom karrieren, mener superstjernen at hun ikke har vært spesielt heldig når det kommer til kjærligheten.

Les også: Gwen Stefani bryter stillheten rundt Blake Shelton

I et nytt intervju med radio- og TV-profil Howard Stern åpner artisten opp om sitt turbulente kjærlighetsliv.

– Jeg tenker alltid på hvorfor jeg har vært så uheldig når det kommer til kjærligheten, sier Stefani, ifølge New York Daily News.

Skilt etter 13 år

46-åringen sikter blant annet til forholdet med bandkollega i «No Doubt», Tony Kanal. Hun innrømmer at hun var knust da de gikk hver til sitt etter syv år sammen i 1994.

Lykken skulle imidlertid snu for Stefani, da hun kort tid senere møtte Gavin Rossdale, vokalist og gitarist i det britiske rockebandet «Bush» i 1995.

De giftet seg seks år senere i St. Paul-kirken i Londons Covent Garden. Sammen har de også sønnene Kingston, Zuma og Apollo.

Etter 13 års ekteskap valgte paret imidlertid å gå hver til sitt i fjor.

Overfor Howard Stern forklarer Stefani at bruddet fortsatt er vondt å tenke på.

– Det snudde opp ned på hele tilværelsen min. Foreldrene mine måtte hjelpe meg gjennom den tøffe tiden. Jeg hadde panikk. Det føltes som om jeg var i helvete, sier hun.

I et forhold

Stefani har likevel ikke gitt opp håpet om å finne en partner, og i november kunne en representant for countrystjernen Blake Shelton bekrefte til US Weekly at det hadde oppstått søt musikk mellom de to stjernene.

– Det er definitivt mennesker som har hjulpet meg i riktig retning. Blake hjalp meg virkelig, sa hun da forholdet ble kjent, ifølge kjendisnettstedet People.

Gwen Stefani slo gjennom som vokalist i gruppen «No Doubt».

Hun har også gjort det godt som soloartist, og har til sammen hatt åtte låter og to album utgitt under eget navn inne på VG-lista.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder