TRAVEL: Amal Clooney – her i Cannes for fire måneder siden. Foto: AFP

Amal Clooney skuffer fansen

Amal Clooney (38) var trekkplaster i Australia, men nå har hun trukket seg.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Den kjente menneskerettighetsadvokaten, også kjent som kona til filmstjernen George Clooney (54), var booket som taler under forelesningsturneen til Women World Changers i Melbourne og Sydney i oktober.

Nå må billettkjøperne klare seg uten henne. Amal Clooney har meldt forfall fordi programmet kolliderer med andre jobbforpliktelser, skriver The Inqisitr.

Arrangørene har i stedet hyret nyhetsankeret Waleed Aly i stedet. En rekke andre celebriteter står også på programmet. Men fansen er skuffet. Billettene har angivelig en pris på mange tusen kroner, og Amal Clooney var det aller største lokkemiddelet.

Nysgjerrig? Se, som hun ligner kona til Clooney

STJERNEPAR: Amal og George Clooney på Filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: REUTERS

Svindyre VIP-billetter

I tillegg skal turneen ha fristet med spesielle VIP-billetter, hvor tilhørerne skulle få møte Amal personlig og få bli avbildet sammen med henne. Disse billettene skal ha hatt en prislapp på om lag 20.000 kroner.

– Jeg har betalt 8000 kroner for å se Amal, ikke for Waleed Aly, sier en opprørt fan ifølge Daily Mail.

Nyheten om avlysingen kommer kort etter at Sydney Morning Herald omtalte det som skulle være sviktende billettsalg til nettopp «Meet Amal»-VIP-møtene.

Også her provoserte Amal: Var dette så lurt, da?

Totalt 1000 kvinner skal ha kjøpt billetter, og de fikk den skuffende meldingen over e-post like før helgen, noe som skal ha ført til klagestorm.

Forklaringen er at Amal Clooney skal ha blitt kalt inn til høring i Haag akkurat på det tidspunktet hun skulle deltatt på turneen.

George Clooney: – Hun er fantastisk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder