FYLLEKJØRTE: Aaron Carter (29) endte opp i varetekt etter å ha kjørt i beruset tilstand. Foto: Habersham County Sheriff's Office AP

Aaron Carter tatt for fyllekjøring

Aaron Carter (29) ble arrestert for å kjøre i beruset tilstand og besittelse av marihuana.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Lørdag kveld ble den tidligere barne-popstjernen Aaron Carter arrestert, skriver ABC News.

Politiet bekrefter til ABC News at artisten og hans kjæreste ble arrestert i Georgia lørdag kveld. Artisten ble tatt for å kjøre i beruset tilstand, samt besittelse av marihuana og andre narkotika-relaterte gjenstander.

Den andre passasjeren i bilen var Carters kjæreste Madison Parker.

Skulle stått på scenen

Ifølge TMZ nektet Carter å la seg teste av politiet, som ville avklare om han var beruset. Carter og kjæresten tilbrakte natten i politiets varetekt.

Parker ble også siktet for å hindre politiet. De skal begge ha betalt kausjon på rundt 33.000 kroner hver.

29-åringen er kjent for låtene «I Want Candy» og en av hans nyeste låter «Sooner Or Later». Han er også broren til Nick Carter, som er medlem av popgruppen Backstreet Boys.

Ifølge en melding skrevet på Twitter av brukeren til Carter, skulle han opptre i Kansas City i går kveld. Dette skjedde ikke.

https://twitter.com/aaroncarter/statuses/886331757678780416

Manageren til Carter har foreløpig ikke kommentert saken.

Kjendiser på fylla: Shia LaBeouf arrestert for fyllekjøring

Ifølge en video TMZ har fått tilgang til skal Carter bare dager i forveien ha skrytt av at han ikke kom til å bli tatt for fyllekjøring.

CARTER-KONFLIKT: Storebror Nicks (til venstre) støtteerklæring gikk ikke hjem hos lillebror Aaron. Foto: Richard Shotwell AP

Hardt ut mot broren

I kjølvannet av arrestasjonen gikk storebror Nick Carter, kjent fra Backstreet Boys, ut på Twitter for å vise sin støtte til broren. «Til min bror: Jeg elsker deg uansett hva, og hvis du føler trang til å søke hjelp, så er jeg her og villig til å hjelpe deg til å bli bedre», skrev han.

Det falt ikke i god jord hos lillebror. På Twitter publiserte han en uttalelse hvor det hevdes at han har medisinsk tillatelse til å bruke marihuana, og at han følte at han ble tatt på grunn av kjendisstatusen sin. Det står også at han ble arrestert på en bensinstasjon, og at kjøretøyet ikke var i fart.

Han avslutter det hele med en krass melding til storebror.

«Hvis mitt eget blod (Nick) virkelig brydde seg om at jeg skal ha det bra, hvorfor ringte han meg ikke direkte og hadde en samtale med meg i stedet for å få dette til å handle om han gjennom et veldig offentlig forum? Det er ikke greit i det hele tatt å bruke med for PR og sparke meg når jeg er nede. Jeg elsker familien min til tross for det gjennom tykt og tynt», står det.

https://twitter.com/aaroncarter/statuses/886770174275268608

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder