MINDRE SKADER: John Arne Riise ble kjørt til sykehus for kontroll etter en trafikkulykke i Ålesund natt til onsdag. Foto: Frode Hansen, VG

John Arne Riise til sykehus for kontroll etter bilulykke

Riise takker for støtten etter at han og datteren var involvert i en trafikkulykke i Ålesund natt til onsdag. Det går bra med dem begge.

  • Synne Eggum Myrvang
  • Ingrid Hovda Storaas

Riises manager Erland Bakke bekrefter overfor VG at Riise og datteren var involvert i ulykken natt til onsdag. Ulykken skjedde på Lerstad, noen kilometer øst for Ålesund sentrum, da Riise skulle kjøre datteren hjem til Ålesund fra Tønsberg.

– Det er en hendelse de begge skulle vært foruten, skriver Bakke i en SMS til VG tidlig onsdag morgen.

Nå takker han for alle meldingene han har fått i en Instagram-oppdatering. På Facebook skriver Riise at han er takknemlig for hjelpen han har fått:

– Flere medier skriver om nattens hendelse, så ville bare legge ut en kort update om at både min datter og jeg har det fint etter nattens bilulykke. Siste timene er tilbrakt på sykehuset for rutinekontroll, skriver Riise i innlegget.

Han takker nødetatene og Ålesund sykehus for «strålende oppfølging».

– Tusen takk til sjåføren som fikk ringt etter hjelp og lastebilsjåføren som bidro. Ta vare på hverandre, avslutter han.

Det var Dagbladet som først meldte om saken. Ulykken skjedde da Riise kjørte fra Tønsberg til Ålesund natt til onsdag, sier manageren til avisen.

Politiet i Møre og Romsdal meldte om en bil som lå på siden i veibanen like før klokken 02. Senere kunne de bekrefte at det ikke var snakk om store personskader, men at bilen ikke er kjørbar.

Begge de involverte ble likevel fraktet til sykehus for en sjekk. Politiet etterforsker saken på vanlig måte og vil ikke konkludere i hva som har skjedd, sier operasjonsleder John Bratland til VG. Politiet sa tidligere til Dagbladet at de ikke har mistanke om at noe straffbart har skjedd.

Rettelse: VG skrev først at politiet skrev at bilen var kjørbar etter ulykken, men det er feil. Politiet skriver på Twitter at bilen ikke var kjørbar. Dette ble rettet klokken 07.50.

Les også

Mer om

  1. John Arne Riise
  2. Ålesund
  3. Rettet

Flere artikler

  1. «Idol»-Tore i kollisjon på oppkjøring – måtte avbryte

  2. Engelsk avis: Premier League-stjerne truet med kniv og rundstjålet i eget hjem

  3. Klubbhus på Høybråten totalskadd i brann

  4. Jahn Teigen hedret med minnekonsert i hjembyen

  5. Slåssing flere steder i landet – en person skal ha blitt slått med vinflaske

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder