BOR SAMMEN: Yousef Hadaoui og kjæresten Anna A. Oftedal bor sammen på Frogner, og har vært sammen i to år. Foto: MATTIS SANDBLAD, VG

Yousef viser frem kjæresten: – Håper på bryllup en dag

Mannen bak programmet «Svart humor» viste frem kjæresten sin på Aschehougs hagefest.

– Jeg har en flott dame. Vi er som dag og natt. Hun er sporty og driver med padling, kajakk og er friluftsmenneske nummer én, mens jeg er det stikk motsatte, ler Yousef Hadaoui.

Hadaoui peker til hans opplevelse av TV-serien «71 grader nord» og at han var ute av serien før den i det hele tatt hadde startet.

Han og kjæresten har vært sammen i to år, og komikeren sier han trives veldig.

– Jeg liker å holde litt lav profil. Vi trives godt med det.

– Noe planer om bryllup?

– Bryllup håper jeg kommer en dag. Jeg har flyttet til Frogner og greier, av alle steder. Fra Bøler til Frogner, det er ikke verst det, sier Hadaoui til VGs reporter.

Snart bokaktuell

Komikeren har for første gang blitt invitert til den årlige hagefesten i regi av Aschehoug forlag.

– I dag er jeg her fordi jeg kommer ut med en bok snart! Så det er jo kjempestas. Det er første gang jeg er her, og blir invitert, så det er kult, sier Hadaoui.

Boken som snart gis ut er ifølge forfatteren selv en gladhistorie – midt oppe i innvandringshatet.

– Det er en gladhistorie fra Bøler, hvor jeg er fra, om min far som kommer til Norge i 1971, på selveste 17. mai, av alle dager. Da kom han på Oslo S, og tenkte «What the ... Hva skjer her?».

les også

Bjørn Eidsvåg på hagefest: – Skal aldri skrive bok igjen i mitt liv

Komikeren, som altså snart også er forfatter, har mange planer fremover.

– Vi er akkurat ute med ny sesong med Satiriks, også jobber jeg med en TV-serie for NRK. I tillegg prøver jeg å gjøre litt mer seriøse ting, ikke bare humor. Jeg jobber blant annet med et prosjekt som handler litt om «svenske tilstander» og kids som ikke har fritidstilbud og hva det kan føre til, avslutter Hadaoui.

Flere kjente ansikter tok turen til Aschehougs hagefest torsdag ettermiddag:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder