DET BESTE AV ESPEN: Espen Eckbo er ute med Best Of-DVD og Team Eckbo-forestilling, men frykter ikke at folk skal gå lei av ham. Foto: Frode Hansen
DET BESTE AV ESPEN: Espen Eckbo er ute med Best Of-DVD og Team Eckbo-forestilling, men frykter ikke at folk skal gå lei av ham. Foto: Frode Hansen

Eckbo ler av millionær-ryktene

RAMPELYS

(VG Nett) «Team Eckbo»-gjengen er utropt som millionærer etter et enormt billettsalg. Espen Eckbo selv ler av regnestykkene.

  • Alexander Nyhagen
Publisert: Oppdatert: 25.10.06 14:17

Espen Eckbo slipper i dag DVDen «Det Beste Av Espen Eckbo» - høydepunkter fra hans 10 år i humorbransjen. Han er også i full gang med forestillingen »Team Eckbo» på Chateau Neuf i Oslo.

Hvilehalvår

Komikeren synes imidlertid at tilværelsen er ganske rolig om dagen.
- Det kan kanskje oppleves som mye å gjøre, men jeg føler at dette egentlig er et hvilehalvår. Det er veldig oversiktlig å vite at vi har forestilling om kvelden, og det å gi ut en DVD er jo bare kos, sier han til VG Nett.

Se Team Eckbo backstage på VGTV!

DVDen har han tenkt på lenge, men først nå hatt tid til å sette i gang arbeidet med. Og etter ti år i bransjen er høydepunktene mange.

- Hvis jeg må velge ut noe så var det fantastisk gøy å lage «Boyzvoice»-filmen og «Nissene på Låven», sier Eckbo.
- Den mest spesielle opplevelsen var imidlertid da jeg gikk naken rundt på Norefjell som skinudist.

Avslutter et kapittel

- Du er ikke redd for at folk blir lei av deg nå - med gamle kjenninger både i «Team Eckbo»-showet og på DVD?

- Jeg blir det når du spør sånn! Men jeg tenker at både forestillingen og DVDen utgjør små tall i forhold til å være på et TV-program som sees av en halv million hver uke.

- Men det er naturlig at det neste prosjektet jeg involverer meg i blir noe helt nytt - ikke flere Asbjørn Brekke-sketsjer. Det hadde passet bra at dette avsluttet kapittelet, forklarer Eckbo.

Komisk journalistikk

Etter at «Team Eckbo» hadde premiere 28. september skal guttene hittil ha solgt nærmere 50.000 billetter - noe som har fått mediene til å spekulere i hvor mye penger firkløveret sitter igjen med.

- Jeg ler av regnestykkene journalistene gjør - de har problemer med å skille omsetning og resultat. Vi får bare en liten prosentandel av det totale overskuddet, sier han.