BLITT FORELDRE: John Brungot og kona Marte Hovig Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

John Brungot (42) og kona avslører babynyhet – har blitt foreldre

Komikeren avslørte på Instagram at han og kona Marte Hovig har fått sitt tredje barn.

Artikkelen er over ett år gammel

Tirsdag publiserte 42-åringen et bilde på Instagram med det nyfødte barnet i armene. Under skriver han på humoristisk måte hvordan han og kona Marte Hovig hadde «glemt» å fortelle om graviditeten, og kommer samtidig med et sleivspark mot dem som har fått sponset babyprodukter og lager podkast om det å få barn.

– Sorry Instagram! Jeg glemte å si ifra at vi var gravid, innleder han innlegget.

Til VG avslører komikeren at de har fått en datter.

– Mor og barn har det helt toppers. Far har det også ganske bra, sier han og forteller at datteren ble født mandag.

– Det er kjempegøy. Kan absolutt anbefales. Det er veldig in å ha tre, så det er viktig å slenge seg på den bølgen, ler Brungot.

Han forteller at de ikke har lagt ut noe offentlig om at de ventet barn fordi de ville vente til etter fødselen. Dette blir parets tredje barn sammen, de har fra før sønnene Bo (9) og Walter (6). Brungot har tidligere vært åpen om at sønnen Bo, som nå er helt frisk, som 2,5-åring fikk diagnosen lymfatisk leukemi, en form for blodkreft.

– Jeg føler ikke helt at det er min greie. Folk skal få slippe å få så mye av det hos meg. Også har jeg vært ute en vinternatt før, så jeg liker å vite hvordan det ligger an før jeg går hardt ut. Der er jeg nok klok av skade, sier han.

Han legger også fleipende til at det ikke var nok humor i den voksende magen til at det kom over Instagram-terskelen til.

– Det har vært mye sure oppstøt og vonde ankler. Det har ikke vært så Instagram-vennlig, ler han.

Brungot og Hovig giftet seg i 2011. De møttes via felles kjente.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder