• Linni Meister åpner opp etter tre brutte forlovelser: – Aldri hyggelig med et brudd

  Den nysingle TV-profilen (34) har blitt fridd til tre ganger, men har fortsatt til gode å gifte seg på «gyldig» vis. – Det er mulig jeg er en «Runaway Bride», sier hun.

  Publisert 25. juli, kl. 16:44

 • Nå, over måned senere, står den 34 år gamle artisten og modellen fast ved avgjørelsen som er tatt.

  – Vi mistet bare gnisten som mange gjør etter flere år. Til slutt kom jeg til et punkt der jeg følte det ikke var verdt å kjempe mer. I tillegg var det mer hyggelig å skilles som venner før det var for sent. Vi hadde våre utfordringer, det har man jo i alle forhold, uavhengig av aldersforskjell. Er man ment å være sammen, så blir man sammen igjen. Hvis ikke, går livet videre, sier hun til VG.

 • – Hva tenker du om tre brutte forlovelser, Linni?

  – Det er hyggelig å bli fridd til da! Jeg er i hvert fall ikke useriøs når det kommer til giftermål, for jeg kunne giftet meg i hytt og pine og heller skilt meg tre ganger. Det er mulig jeg er en «Runaway Bride»? Jeg synes det er bra at jeg klarer gå før det har gått til et punkt der vi har giftet oss. Tro det eller ei, men jeg tar ekteskap blodseriøst. Om jeg først gifter meg, så er det med en mann jeg skal dele resten av livet mitt med. Jeg må føle det i hjertet mitt.

 • Fikk råd av Olaf Tufte

  – Olaf Tufte fortalte meg på «71 grader nord» at «Man må gå mange runder før man finner ut om det er ekte kjærlighet». Det er faktisk veldig sant, og noe jeg aldri kommer til å glemme. Akkurat nå har jeg det veldig bra.

 • 34-åringen erkjenner at det kjennes vemodig med et samlivsbrudd etter fire år sammen.

  – Det er aldri hyggelig med et brudd. En del av meg synes det er vemodig, men mennesker kommer inn i livet ditt av en grunn, for en periode, eller for livet, sier Meister, som forteller at hun ble overøst av meldinger fra menn den dagen bruddet ble offentlig kjent.