FIKK TVILLINGER: Superkjendisene Angelina Jolie og Brad Pitt skal allerede ha gjort avtale om å selge bilder av sine nyfødte barn. Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

- Tvillingbilder verdt 100 millioner

(VG Nett) De nyfødte tvillingene til Brad Pitt og Angelina Jolie er bare timer gamle, men allerede nå er bilder av barna verdt millioner.

Anders Berg-Hansen
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Kjendisparet «Brangelina» kan få betalt mellom 15 og 20 millioner dollar for bilder av de to babyene, anslår Darryn Lyons, som eier kjendisbildebyrået Big Pictures i London.

- Jeg vet ikke om noen bilder som er så verdifulle som disse bildene kan bli, sier Lyons.

Tvillingene kom til verden i Nice i Sør-Frankrike lørdag kveld.

Ifølge avisen Nice Matin skal bildene allerede ha blitt solgt for en sum over 11 millioner dollar. Nice-avisen var den første til å rapportere om Angelina Jolies tvillingfødsel, og søndag skriver avisen at kjendisparet har solgt bilderettighetene til en ikke navngitt amerikansk publikasjon, og at pengene vil gå til veldedighet.

- Største avtale noensinne

Den britiske PR-guruen Max Clifford estimerer verdien på et foto av tvillingene til rundt 10 millioner pund, ca 100 millioner kroner.

LES OGSÅ:Avviser Brangelina-bryllup

- Det ville blitt den største baby-avtalen noensinne, sier han, ifølge nyhetsbyrået AP.

LEGEN: - Tvillingene har det fantastisk bra, sier den franske legen Michel Sussmann, som tok imot kjendisparets tvillinger med keisersnitt. Foto: AP Photo/Lionel Cironneau

- Slike bilder selger mengder av blader. Det er bare et sjansespill på 10 millioner pund om hvorvidt bladsalget rettferdiggjør prisen. Men det er åpenbart en kalkulert risiko, fordi den som kaprer bildene vil ha mye erfaring med foreldrenes popularitet, sier Clifford.

Dekket til vinduer

I Nice har paparazzier vært på plass utenfor Lenval-sykehuset siden Angelina Jolie ble lagt inn i slutten av juni. Brangelina-tvillingene er for dem årets desidert største nyhet.

LES OGSÅ:McConaughey har allerede solgt bildene

- De er verdens mest glamorøse par. Brad og Angelina er de vakreste menneskene, de er veldig populære, og det er derfor vi er her, sier en anonym paparazzifotograf som oppholder utenfor sykehuset.

Det har vært en katt-og-mus lek mellom fotografene og sykehuset, som sier de har festet et spesielt materiale på vinduene i kjendisparets rom for å hindre at telelinser stirrer inn.

Keisersnitt

De to barna har allerede fått navn, ifølge legen Michel Sussmann, som tok imot barna. Gutten skal hete Knox Leon og jenta skal hete Vivienne Marcheline.

Tvillingene ble tatt med keisersnitt og Brad Pitt skal ha vært tilstede ved fødselen. Gutten veide 2,28 kilo, og jenta veide 2,27 kilo. Tvillingene ble født med ett minutts mellomrom.

Fra før har paret én biologisk datter og tre adopterte barn.

SYKEHUSET: Brad Pitt og Angelina Jolie fikk tvillinger på sykehuset Lenval i Nice i Sør-Frankrike. Foto: AP Photo/Lionel Cironneau

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder