DIGITAL FINPUSS: Prins William har fått ny look på forsiden av nye Hello!. Bildet til høyre viser originalen. Foto: Faksimile, Hello!, og AFP

Prins Williams hår vekker oppsikt

(VG Nett) Prins Williams «nye» hår fascinerer.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Etter at den britiske tronarvingen (28) poserte på forsiden av kjendismagasinet Hello!, har prinsens nye look vært gjenstand for heftige spekulasjoner i presse verden over. Har blonde William, som har begynt å bli tynn i håret, farget manken - og har han skaffet seg tupé?

Nå har ikke bare bladet, men også det britiske hoffet valgt å forklare hememligheten bak den mørke prinsen. William har nemlig ikke kunstig hår. Ikke har han skiftet farge heller. Derimot er det stjernefotograf Rankin, som har vært rådgiver og mentor under fotograferingen til amatørfotograf Jeff Hubbard, som har finpusset på prinsebildene.

- Studiolys og arbeidet med fargekontraster ved fremkallingen har gjort at han har fått denne spesielle look'en, forteller en talsmann for hoffet til Daily Mail.

Amatørfotograf

Bildene ble tatt for å samle inn penger til veldedighetsorganisasjonen Crisis. Fotograf Hubbard (53) er tidligere hjemløs rusmisbruker og gir selv organisasjonen æren for at han er på rett kjøl. Hubbard er for øvrig den første amatøren som noensinne tar offisielle bilder av de kongelige i Storbritannia. Men han var godt assistert av Rankin, som betraktes som en legende på området.

Bildene skal senere stilles ut og selges på auksjon.

Også Hello! melder på sine nettsider at prinsens nye utseende blant annet skyldes digitale teknikker og Rankins «kunstneriske touch».

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder