IKKE NOK TRØKK: Dorthe Skappel overbeviste ikke dommerne, men hanket inn 25 poeng denne lørdagen. Foto: Helge Mikalsen, VG

Dorthe Skappel ute av «Skal vi danse»: - Fillern å!

NYDALEN (VG) TV 2-dronningen måtte forlate dansegulvet for godt.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Martine Lunde, Sophie Elise og Dorthe Skappel var de tre med færrest stemmer. Det var «God kveld Norge»-programlederen som måtte pakke ned danseskoene og forlate parketten for godt denne høsten.

I kveld var det helt utrolig, jeg har hatt en fantastisk opplevelse, tusen takk, sa hun da hun mottok beskjeden.

les også

Maria Arredondo måtte forlate «Stjernekamp»

– Fillern

Til VG forteller Dorthe at hun hadde en magefølelse på at hun skulle ryke idag. Hun innrømmer at det var kjedelig å ryke.

– Jeg tenkte «fillern å». Jeg hadde gledet meg til neste uke, da skulle vi danse rumba, sier hun.

Dorthe har sjonglert med både «God kveld Norge» og «Skal vi danse» i høst, og hun forteller at det har vært hektisk. Nå ser hun fram til å slappe av den kommende søndagen.

– Åh, da skal jeg kose meg med mannen min, jeg får kanskje frokost på senga. Også skal jeg sove lenge, sier hun med et smil.

Forrige lørdag skapte Frank Løke turbulens da han kastet av seg antrekket og sto igjen i «Borat»-drakt under dansen. TV 2 kastet ham ut av programmet, noe som aldri før har skjedd i «Skal vi danses» historie.

les også

VG anmelder «Stjernekamp» låt for låt

Comeback

Aune Sand fikk en ny sjanse etter å ha blitt sendt hjem. Under comebacket imponerte han, sammen med Linni Meister, dommerne. Det ble 26 poeng på kunstneren.

– Jeg er overlykkelig over å ha kommet hit. Det er nesten litt urettferdig om jeg går videre, fordi det er så mange talenter her, sier han til VG etter dansen.

Han trekker spesielt fram Amalie Snøløs, Martine Lunde og Sophie Elise Isachsen.

– Det føles helt fantastisk å være her med så mange unge talenter, og å få være med dem i starten av deres karriere, sier han.

Frank Løke-stuntet ble ikke nevnt med ett ord i sendingen, utover at programleder Anders Hoff slo fast:

– Det har vært litt av en uke, sier programleder Anders Hoff.

Klinte til

Einar Nilsson og dansepartneren fikk med seg Eirik Søfteland på scenen. Showdansen avsluttet de mennene med et saftig kyss, og etterlot de fire dommerne helt i ekstase.

– Hvis dette er starten på denne kvelden, så orker jeg ikke mer, sier Tore Pettersen som var full av godord.

Det ble ikke det eneste kysset denne kvelden. Også Sophie Elise og Jorun Stiansen avsluttet showet med et skikkelig kyss.

KLINTE TIL: Sophie Elise og Jorun Stiansen avsluttet med et skikkelig kyss. Foto: Helge Mikalsen, VG

les også

Aune Sand røk ut av «Skal vi danse»: – Å danse er et eventyr

Det blir et gjensyn med tidligere «Skal vi danse»-deltagere denne lørdagen. Det er nemlig «veteranuke», og blant andre Jorun Stiansen, Grunde Myhrer og Linni Meister tar steget ut på parketten med sine respektive danseduoer.

les også

«Stjernekamp»-Chris om sin største fan: – Jeg ville aldri byttet Tessa mot en frisk søster

– Luktet glamour og homofili

En som virkelig så ut til å kose seg på parketten var VGTVs Morten Hegseth. Av veteraner fikk han og dansepartneren Mai Mentzoni med seg både Trude Drevland og Glenn Jensen, og firkløveret slo seg løs til «It’s Raining Men» i full glitter og stas.

– Det luktet røyk og parfyme og glamour og homofili, sa Hegseth etter dansen, og sanket hele 32 poeng fra dommerne.

Sammen med Aune Sand, havnet Aleksander Sæterstøl og Jan Gunnar Solli blant dem med færrest stemmer. De føler kanskje derfor et ekstra press på å levere på dansegulvet denne lørdagen.

Under ser du alle ti veteranene som gjør «Skal vi danse»-comeback:

les også

«Lindmo» med fredagsseier over «Skavlan»

Intern konkurranse

«Paradise Hotel»-kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl konkurrerer mot hverandre i «Skal vi danse». Selv om det tilsynelatende ikke er krig dem imellom, avslører Aleksander at det er en intern konkurranse mellom dem.

– Den som får minst poeng må betale middag til uken. Nå er jeg spent på hva Martine får, sa han til programleder Kathrine Moholt.

Selv sanket han 28 dommerpoeng, litt opp fra forrige lørdag. Til tross for det dro Martine til med 30 poeng, og slipper derfor å stå for middagen den kommende uken.

– Konkurranseinstinktet er der, men bare på trening, sier han til VG i pausen.

Dorthe Skappel karret seg helt til topps på poengtavlen forrige uke, men dommerne var ikke like overbevist denne lørdagen, til tross for at hun hadde fått med seg Mia Gundersen på scenen. Trine Dehli Cleve savnet mer «trøkk og power», og Dorthe fikk kun 25 poeng fra dommerne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder