STOR INTERESSE: Mange var møtt fram for å få et glimt av prins Harry og hertuginne Meghan mandag kveld Foto: HENRY NICHOLLS / REUTERS

Meghan viste fram babymagen

Meghan, hertuginnen av Sussex, vekker oppsikt uansett hvor hun kommer. Hun viste stolt frem babymagen i en ettersittende kjole under en veldedighetsforestilling i London mandag kveld.

For det er nettopp det britiske medier er opptatt av når hun og prins Harry viser seg i offentligheten.

les også

Meghans pappa skal ha fått babynyheten på radio

– Blomstrende og glamorøs, skriver Daily Mail om den 37 år gamle hertuginnen som venter barn i april.

Prins Harry og hertuginne Meghan var til stede under «The Royal Variety Performance» i London Palladium, hvor de blant annet hilste på kveldens artister, som inkluderer Take Thats Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen og artistene fra musikalen «Hamilton».

BLOMSTRENDE OG GLAMORØS: Slik blir hertuginne Meghan omtalt i britiske medier etter at hun og prins Harry var til stede i London Palladium mandag kveld. Foto: HENRY NICHOLLS / REUTERS

The Royal Variety Performance-forestillingen er en god blanding av musikk, sang, dans – og komedie. Inntektene fra denne forestillingen har opp gjennom årene har vært til stor hjelp for mange skuespillere og underholdningsartister som ikke lenger klarer å forsørge seg selv på grunn av sykdom og alderdom.

les også

Feirer kongelig dåp med nye familieportretter

Det var i midten av oktober at Kensington palace bekreftet at deres kongelige høyheter, hertugen og hertuginnen av Sussex, venter barn til våren. I forkant av kunngjøringen hadde britiske medier spekulert heftig de siste ukene på om Meghan hadde en liten synlig kul på magen.

Da den ferske hertuginnen var blant gjestene i prinsesse Eugenies (28) bryllup, skjøt ryktene enda større fart.

De første rapportene om at Meghan Markle og Prince Harry hadde funnet kjærligheten kom i månedsskiftet oktober og november 2016, etter at de møtte hverandre sommeren samme år.

TAKE THAT-MØTE: Meghan og Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen fra «Take That» Foto: Ian Vogler / AP

En uke seinere bekreftet Harry forholdet i en pressemelding hvor han uttrykte bekymring for sikkerheten til sin kjære etter den voldsomme oppmerksomheten som fulgte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder