MULTITASKE-TONE: Tone Damli har så mange jern i ilden at hun vennskapelig beskylder sin manager David Eriksen for å kjøre henne for hardt, forteller hun til morgenshowet på NRJ. Foto: Foto: Hallgeir Vågenes

Tone Damli: - Jeg blir kjørt for hardt

I et radiointervju kommer Tone Damli med vennlige beskyldninger mot sin manager, David Eriksen, om at hun blir kjørt for hardt.

 • Stein Østbø

Artikkelen er over syv år gammel

Det er i morgenshowet til NRJ hun avslører at hardkjøret de siste månedene tar på kreftene. I nærmeste fremtid er Tone Damli aktuell med ny single, egen tv-serie , deltakelse i svenske Melodi Grand Prix , som Idol-dommer og med lansering av egen kleskolleksjon.

- Jeg sendte en melding til David Eriksen her om dagen - min kjære bestevenn og manager og pappa og bror og alt mulig. Der måtte jeg bare si til han at nå kjører du meg for hardt. Nå er jeg så sliten at jeg nesten begynner å grine bare ved å tenke på alt jeg skal gjøre, forteller Tone Damli.

HØR TONES NYE SINGLE I BUNNEN AV ARTIKKELEN

Bakpå

- Problemet med å ha så mye å gjøre er at man hele tiden ligger litt bakpå og får dårlig samvittighet. Og istedet for å nyte øyeblikket og alt det morsomme som skjer, så blir det til at man tenker på alt man ønsker å gjøre og burde ha gjort. Det er veldig slitsomt, sier Tone Damli og innrømmer at det sliter på nattesøvnen.

- Rekker du å være kjæreste oppi dette da? spør NRJs programledere.

- Det er noe jeg skal jobbe mer med de nærmeste månedene, for å si det sånn.

Doku-serie

I mellom åtte og ni måneder har tv-kameraer fulgt Tone Damli både hjemme og på hennes utallige jobboppdrag. Resultatet blir en egen realityserie om Tone, eller doku-serie, som hun selv kaller det.

- De skal følge meg frem til kleskolleksjonen min lanseres den 18. februar - der fikk jeg sagt det også! Jeg har ikke lagt merke til kameraene så mye, men har gått med mikrofonen på meg hele tiden, så alle hører alt jeg sier, forteller Tone og ramser opp eksempler:

- De har vært med meg til Sverige, til Ibiza, til København på moteuka. Når jeg har laget kleskolleksjonen, de har vært med i studio, ja, de har vært med på veldig, veldig mye av det som har skjedd. Og det er jo litt, kan man si. Vi har jo også vært i New York, i Hollywood og...

- På Hønefoss? bryter programlederne inn.

- Ja, der var jeg i går! Poenget har jo vært å følge meg fra de mest glamorøse oppdragene til den faktiske jobbinga som ligger bak det å lage en plate og slippe den - alle de mindre tingene.

Mest sexy

Av NRJs programledere blir hun også konfrontert med at tittelen «Norges mest sexy kvinne» ikke lenger tilhører henne, men Alexandra Joner .

- Det har jeg venta på. For det første er det ganske mange år siden jeg ble kåret, og har du vært på førsteplass der, da kan jeg si deg, Alexandra, at du bare må forvente å bli dytta nedover og nedover neste år, sier hun, og fortsetter:

- Men det året jeg vant - det året jeg var mest sexy - da trakk jeg fram Alexandra som Norges mest sexy, så dette har jeg vært klar over i lang tid, folkens!

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Les også

 1. Tone jobber med stjerne-produsenter i Los Angeles

  Musikkprodusent Rodney Jerkins og norske Andre Lindal står bak Justin Biebers siste monsterhit.
 2. Kurt Nilsen: - Vi klarte ikke ta det seriøst

  (VG Nett) For ti år siden var Kurt Nilsen på audition i «Idol». Nå sitter han bak dommerbordet, og får se både gode og…
 3. Hun er kåret til Norges mest sexy kvinne

  Alexandra Joner (22) er kåret til årets mest sexy norske kvinne av bladet MANNs lesere.
 4. Tone får egen realityserie på TV 2

  (VG Nett) Tone Damli Aaberge (24) blir realitystjerne på TV 2.
 5. Derfor er Tone med i svenske MGP

  (VG Nett) Tone Damli (24) ble omsider klar for den svenske versjonen av Melodi Grand Prix, etter å ha vært veldig…
 6. «Idol»-Tone: - Gråt da jeg så meg selv på TV

  BERGEN (VG Nett) Åtte år etter den første auditionen i «Idol» er Tone Damli Aaberge tilbake i sirkuset - men hun husker…

Mer om

 1. Tone Damli Aaberge
 2. Idol
 3. Reality-TV

Flere artikler

 1. Tone Damlis comebacksingel flopper

 2. Slik takler Tone og Aksel sjalusien

 3. Pluss content

  Tone og kjæresten får en datter

 4. Tone Damli: - Vi skal få ei lita jente

 5. Hun er kåret til Norges mest sexy kvinne

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder