PÅ VELDEDIGHETSGALLA: Willow og Jada Pinkett-Smith med nye frisyrer i Los Angeles torsdag. Foto: Pa

Willow (12) ble grå - og mamma blond

Både Hollywood-stjernen Jada Pinkett Smith (41) og popstjernedatteren har gått gjennom en forvandling.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Jada har farget sitt naturlige, sorte hår blondt, mens unge Willow har fått grå manke med tung pannelugg.

Begge fikk stor oppmerksomhet fra fotografene da de torsdag kastet glans over en veldedighetstilstelning i Los Angeles - med fokus på menneskehandel.

PIGG: Willow på prisutdeling i mars. Foto: WENN

Willow, som for to år siden lanserte hitlåten «Whip My Hair» om sine den gang lange lokker , har for vane å skifte stil. I fjor barberte hun seg av alt håret.

Da hun stilte på en prisutdeling i Los Angeles for to måneder siden, var det imidlertid med sitt opprinnelig sorte hår - utvokst i en lang piggsveis.

Om det er dette håret 12-åringen nå har farget grått, eller om hun «lurer» omgivelsene ved å bruke parykk, er uvisst. Ungjenta har mange ganger overrasket med spenstige hårfarger - alt fra grønt til rosa.

Mamma forsvarer

Willow har - sin unge alder til tross - måttet tåle hard medfart i amerikansk presse nettopp på grunn av sin rocka stil. Mange uttrykte skepsis da hun barberte håret, og også foreldrene Jada og pappa Will Smith (44) fikk kritikk for å gi datteren for frie tøyler.

Jada tok imdierltid raskt til motmæle og sendte ut en pressemelding hvor hun forsvarte datteren og seg selv:

«Kvinner blir konstant minnet på at de ikke tilhører seg selv, at kroppene ikke er deres egne, og at de ikke har egen vilje eller bestemmelsesrett. Jeg har gitt datteren min et løfte, og det er at hennes kropp, sinn og sjel er hennes. Willow klippet håret sitt fordi skjønnheten hennes ikke kan måles i lengden på hårstråene», lød det i uttalelsen.

Det er for øvrig ikke første gang mor og datter vekker oppsikt sammen på grunn av velvalgte frisyrer.

LES OGSÅ: Jada: - Will kan gjør hva han vil

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder