OMDISKUTER: Miley Cyrus er kjent for å skape overskrifter ved å være drøy - det gjorde hun ikke under Hannah Montana-tiden. Her er hun på seremonien for Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland i slutten av mai. Foto:Jason Miller,Ap

Miley Cyrus fikk dårlig selvtillit av Hannah Montana-rollen

Miley Cyrus sammenligner det å spille Hannah Montana med å delta i missekåring for barn.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det er mange år siden Miley Cyrus var å se på Disney Channel som Hannah Montana. Rollen har likevel påvirket hennes liv – ikke bare positivt.

I et intervju med Marie Claire sier artisten at hun under innspillingen av Disney-serien hele tiden ble påminnet på at hun var en popstjerne.

– Det betydde for meg å ha langt blondt hår og ha på en tettsittende glitrende ting. Samtidig er jeg denne skjøre lille jenta som måtte spille en 16-åring med parykk og et tonn av sminke. Det var som en missekåring for barn, sier hun.

Dårlig selvtillit

Miley forteller at som skuespiller ble hun hele tiden kledd opp til å se ut som noen andre enn den hun var er, noe som førte til at hun utviklet dårlig selvtillit.

– De gjorde meg så pen hver eneste dag at når jeg ikke var på innspilling, ble jeg helt: «Hvem er jeg?».

Etter hvert begynte hun å få angstanfall før innspilling, og opplevde kvalme og
svimmelhet.

Ferdig:Miley orker ikke mer twerking

– Når du ser på retusjerte bilder føler du deg som dritt. De gjør svarte jenter lysere. De fjerner rynker. Det er galskap hva slags forventninger de har til hvordan vi skal se ut, sier Miley til magasinet.

Slutt i 2011

Hannah Montana-serien ble en svært suksessrik TV-serie og i 2009 kom også filmen om Hannah Montana. I 2011 var imidlertid eventyret om sangstjernen over.

Men Miley har ikke ligget på latsiden. I 2013 satte hun strømmerekord med låten «We Can't Stop». I slutten av august skal hun skal lede MTV Awards.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder