Antonsen: - Dette er flåsete og fjollete

Atle Antonsen og Johan Golden kaster seg på dristig herremote.

Komikerduoen er nådeløse i sin dom etter å ha testet ut magetopp for menn, som ble presentert på Fashion Week i London tidligere i sommer.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Dette er flåsete og fjollete, samt ubehagelig å ha på. Dette kommer jeg ikke til å bruke, sier Antonsen.

Golden er enig med P4-kollega Antonsens dom og påpeker at magetoppen slettes ikke er komfortabel.

VGTV: Se Golden og Antonsen bruke magetoppen på jobb

Mens Antonsen gikk for en kopi av J.W. Andersons design, satset Golden på en langt mer avslørende kopi av den danske designeren Astrid Andersen.

TAR MOTEN PÅ ALVOR: Atle Antonsen sier selv han ikke er opptatt av trender, men tester siste skrik fra London med glede: P4 / NTB Scanpix

- Jeg synes det er greit å heller ha en t-skjorte som samler opp svette. Siden designeren har valgt å ta bort et parti under armen, renner det nå en elv av svette nedover siden her. Jeg får ikke noe hjelp av t-skjorten, forklarer Golden som nå fanger opp svetten med underbuksen.

Se hele intervjuet med komikerduoen fra P4 øverst i saken

Det verste med designen er ifølge Golden det at t-skjorten hele tiden oppleves som for kort.

Dristig mote

Duoen fikk øynene opp for trenden etter at minMote omtalte designen i en artikkel om herremote tidligere i sommer.

PROBLEMER MED SNITTET: Johan Goldens største problem med trenden er snittet på t-skjorten. - Den er for kort, sier han. Foto: P4 / NTB Scanpix

VGs motesider skrev blant annet at flere designerne presenterte ulike versjoner av magetoppen - den ene dristigere enn den andre.

Selv om Mari Midtstigen, redaktør i motemagasinet DetNye, i sommer mente det var på tide at trenden kom til gutta var hun ikke overbevist om at trenden kommer til å slå an blant menn.

Ikke overrasket

Sonia Huanca Vold, minMote-ansvarlig tvilte tidligere i sommer på at designerne laget disse plaggene i tro om at de skapte en trend for vanlige menn. Etter å ha sett trenden i bruk, er hun enig i Antonsen og Goldens dom.

- Da vi omtalte denne trenden sa jeg at jeg var bombesikker på at norske menn ikke kom seg til å la seg inspirere av den. Nå har Antonsen og Golden likevel testet den ut, men som de sier selv er dette hverken praktisk eller fint, sier hun.

Hun lar seg likvel imponere at Antonsens nye stil på de ferske motebilden.

- Antonsens nye frisyre er imponerende. Med barbert hode og skjegg ser han nesten ut som kjendisstylist John André Hanøy - dette kledde han, skryter Vold.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder